31

okt

KPN 1
In Lifestyle \ Film, Lifestyle

Passiescore:

Mijn favoriete series en tv programma’s in de herfst

Door Redactie

In de herfst heb ik gewoon meer zin in een avondje op de bank dan in de zomer. In de zomer zit ik vaker op een terras, ga ik lekker varen met de boot of weekendjes weg. Nu kan ik in de herfst en winter genieten van een avondje op de bank. Kaarsjes aan, televisie aan en lekker knus en cozy. Ik vind het dan heerlijk om mijn pyjama aan te trekken, sloffen en een heerlijk kopje thee te drinken met chocolade. Een avondje bank hangen…

Voetbal 

Op zondagavond is het vaste prik om Studio Sport te kijken. Ik volg de Eredivisie 2019 op de voet om de wedstrijden van mijn favoriete club Ajax te volgen. Eindelijk werden we vorig jaar weer kampioen en ook de vooruitzichten voor dit seizoen zijn vooruitstrevend. Toch keek ik speciaal uit naar dit weekend als de enige echte Klassieker op het programma staat: Feyenoord tegen Ajax. Mijn liefde is een die hard Feyenoord fan en hij heeft beloofd om één keer met me mee te gaan. Ik volg alle wedstrijden in het stadion en hij kijkt vaak FOX Sports bij KPN.

Televisieseries

Expedition Robinson vind ik altijd leuk om te volgen. Wie overleeft de eilanden, kan zelf eten van de natuur en wordt de winnaar? Ook Boer zoekt vrouw is bij mij al jaren favoriet. Zit er een leuke droomboer tussen? Ik ben ook benieuwd naar de nieuwe talkshow van Beau van Erven Dorens na RTL Late Night. Dancing with the Stars is ook een programma, wat mijn aandacht trekt. Verschillende bekende Nederlanders die hun dansschoenen aantrekken en prachtige dansen op televisie laten zien. In het verlengde daarvan is Flirting Dancers ook wel een leuke variant: op de dansvloer met je nieuwe liefde.

Spanning en sensatie 

De televisieserie DNA, waar Yolanthe Cabau samen met Loes Haverkort en Belinda van der Stoep in speelt, als rechercheur Lara Noort, is mijn favoriete televisieserie van dit moment. Bij de Amsterdamse politie de strijd aangaan tegen de onderwereld met daarbij een goede mix van seks, spanning, misdaad en romantiek. In iedere aflevering lossen ze een moord op maar ook de privélevens lopen door elkaar heen. Ik kan hier echt van genieten en dit is mijn televisiemoment van de week.

KPN 1

Wat zijn jouw favoriete televisieprogramma’s in de herfst?

Dit is een betaalde samenwerking. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.