2

okt

Herfst
In Lifestyle \ Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Leuke tips voor in de herfst

Door Redactie

De herfst vind ik ook weer een leuke periode De dagen worden korter, de bladeren vallen van de bomen en je krijgt meteen de knusse sfeer weer in huis. Het wordt vroeger donker en je hebt ook weer de neiging om vroeger naar bed te gaan of lekker op de bank te kruipen met een filmpje. Met deze tips kom je de herfst wel door. 

Filmavondje 

Op de een of andere manier heb ik in de herfst en winter altijd meer zin om naar de film te gaan. “Fuck de liefde” staat op mijn verlanglijstje voor deze oktobermaand of toch een avondje film kijken op de bank met mijn lief. Met romantisch kaarslicht, lekker drankje en een lekker kaas- en snackplankje komen we de avond wel door.

Stoofvlees

Ook kan ik enorm genieten van de lekkere herfstavonden om te dineren met vrienden. Stoofvlees, rode kool met kaneel en appeltjes, zelfgemaakte appelmoes en aardappelpuree met knolselderij staat morgenavond al p het menu als ik voor de ouders van mijn liefde ga koken.

Massage 

Iets wat ik steeds vaker doe, is een massage boeken. Gelukkig hebben we hier in Amsterdam een overschot aan goede masseurs en met deze dynamische weken is pure ontspanning erg lekker. Je lichaam maakt het gelukshormoon oxytocine aan en dit vergroot de tevredenheid en de harmonie. Mijn spieren worden losser, de bloedcirculatie neemt toe en je krijgt meer energie. Zeker nu de dagen korter worden ideaal!

Herfstwandeling 

Iets wat voor volgend weekend op de planning staat, is een romantische herfstwandeling met mijn liefde. Bomen werken stressverlagend en dat heeft weer een positief effect op hart- en vaatklachten. Je feelgoodhormonen nemen toe en je stresshormonen nemen af. Een lekkere herfstwandeling om alle prachtige kleuren in de natuur te ontdekken is ideaal voor dit moment.

HerfstBadderen

Op de een of andere manier mis ik thuis een bad. Zeker in de winter kan ik intens genieten om lekker uren in bad te liggen en een film op de Ipad te kijken. Dát is iets wat ik zeker wil in mijn volgende hui: een bad, en het liefste een bubbelbad. Even sparen nog! Een lekkere geurkaars erbij, lekker rustig zwevend muziekje, haar- en gezichtsmaskertje, een avond “me” time.

Fun

Tijd aan elkaar besteden. Of je nou single bent of in een lange relatie zit, het genieten van seks is iets waar elke vrouw op zoek naar is. Seksspeeltjes kunnen hierin een grote rol spelen. Misschien wil je wel eens een vibratie eitje proberen? Is de passie verdwenen onder de lakens? Hier valt wat aan te doen! Het is bewezen dat seksspeeltjes een positieve rol kunnen spelen bij stelletjes die elkaar niet meer verrassen in bed. Leer elkaar opnieuw kennen door de aanschaf van één of meerdere erotische artikelen. Neem bijvoorbeeld een koppel vibrator die zorgt voor extra genot tijdens de seks.

Hoe kom jij de herfst door?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.