3

nov

KPN digitale televisie
In Lifestyle \ Film, Gadgets

Passiescore:

Televisie of internet?

Door Tamara Schellekens

Ik moet iets bekennen. Mijn televisie is eigenlijk meer een mooi meubel in de woonkamer dan dat ik nu iedere dag kijk. Tegenwoordig kijk ik steeds meer via mijn device zoals mijn tablet of soms via mijn Surface pro. Ik kijk eigenlijk steeds meer televisie via het internet. Internet wordt hier thuis steeds meer populair. 

Vroeger keek ik iedere dag wel een aantal uren televisie. Series zoals Goede Tijden, Slechte Tijden, liveprogramma’s, All you need is love, het nieuws, Studio Sport op zondagavond om 19.00 uur. Zo’n twee tot drie uur per dag was vrij normaal. Sinds de opkomst van internet kijk ik ook graag op het web. Als blogger vind ik het leuk om de blogs van anderen te lezen. Lekkere recepten van mijn favoriete blogs zoals Brenda Kookt, Uit Paulines Keuken of Keukenliefde. Lekker nadenken over wat ik ga koken deze week of wat we gaan eten. Eén ander favoriet item is ook wel het wekelijkse dagboek van bloggers. Of de nieuwste vlogs kijken. Zelf zit ik er ook wel over na te denken om te gaan vloggen, maar ik vraag me af of dat voor iedereen even interessant is wat je de gehele dag meemaakt? En ja als voetballiefhebber houd ik ook de uitslagen en statistieken in de gaten, maar dat is wel eens erger geweest.

Ik merk dat ik ‘s middags en soms ook nog ‘s avonds beter kan werken. Soms zit je in de flow van artikelen schrijven en wil je graag doorgaan. Maar ik wil dan ook mijn favoriete programma niet missen. Dan ben ik een groot voorstander van uitzending gemist waarbij ik juist die show of die voetbalwedstrijd terug kan kijken. Ik ben dan ook best wel een fan van digitale televisie waarbij je op ieder moment van de dag een programma kunt terugkijken. De televisie zal niet helemaal uit mijn woonkamer verdwijnen, maar dat ik steeds minder televisie kijk, is een feit. Hoeveel uren kijken jullie nog televisie? Wat zijn jullie favoriete internetpagina’s?

KPN digitale televisie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.