26

okt

Neerlandlease

Passiescore:

De mooiste auto’s voor vrouwen

Door Tamara Schellekens

Wat zijn de mooiste auto’s voor vrouwen? Dat is voor ons, Passievrouwen, niet moeilijk. Tamara is een grote fan van Mini en Wendy rijdt erg prettig in een BMW. Misschien zijn we een beetje verwend, maar het rijcomfort, de stijl en de klasse van beide auto’s zijn fijn. Vroeger toen ik (Tamara) Volkswagen reed, was dat een prima auto. Sinds een aantal jaren rijd ik (Tamara) een Mini en ik moet zeggen dat ik toch wel een beetje verliefd ben op mijn Mini. 

Tijdens de zomer ben ik samen met de kinderen naar Zuid Frankrijk gereden. Ik heb dit veiligheidstechnisch natuurlijk niet in een keer gereden maar in een aantal etappes.
De BMW X5 waarin ik reed is erg stoer, groot, zwart en absoluut comfortabel. Ik had dan ook behoorlijk wat bekijks op de weg als dametje van 1,61 cm. Belangrijkste was niet alleen de ruimte maar ook moesten mijn kinderen veilig vervoerd kunnen worden en is een airconditioning wel essentieel wanneer de temperaturen oplopen. Deze variant had trouwens ook stoelverwarming en ik kan mij zo voorstellen dat zoiets heerlijk aanvoelt in de winter. Kortom: ik voelde mij King of the road!

Neerlandlease

Ik heb een hekel aan het openbaar vervoer. Alleen in Amsterdam pak ik de metro, tram of trein omdat parkeren moeilijk is en vrij duur. Een mooie en fijne auto is belangrijk. Twee jaar geleden moest ik na een ongeluk een nieuwe auto kiezen. Tot die tijd reed ik Volkswagen. Een prima auto, maar sinds ik Mini rijd, ben ik zó blij. Als eerste de stijl en vorm van de auto. Niet te groot, maar zeker niet te klein. De Mini is door de jaren heen niet veranderd. Er ligt een prima motor in van 136 pk, sturen en schakelen is een genot met mijn automaat, de vering en demping zijn stevig. Het innerlijk vind ik bijzonder mooi: in het midden is een prachtig dashboard omgeven door een lichtgevende rand die je nog het meeste aan een jukebox moet denken. Hier zit tegelijkertijd het navigatiesysteem in. Dit vind ik ideaal omdat ik niet altijd even goed ben om de weg te vinden. Sinds een aantal jaren lease ik mijn Mini bij Neerlandslease omdat dit handiger was voor mijn eigen bedrijf. Wat is jouw favoriete auto? In hoeverre heb jij wel eens aan lease gedacht?

Neerlandlease 2

Ook niet onbelangrijk: sluit een goede autoverzekering af. Klik hier voor de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.