1

apr

Float 2
In Lifestyle \ Film

Passiescore:

Zin in een romantische film? Nu in de bioscoop: Float!

Door Redactie

Het blijft langer licht, je krijgt hier misschien meer energie van en heb zin om samen met je partner leuke dingen te ondernemen. Misschien is het dan leuk om de nieuwe romantische film Float te bezoeken en het leuke is dat we twee vrijkaarten voor twee personen mogen weggeven door een winactie. Float verkent de mooie kanten én uitdagingen van liefde, vriendschap, zelfontdekking en familieverwachtingen. De film is opgenomen in de prachtige natuur van Canada en een must see voor alle liefhebbers van romantische films.

Het verhaal 

Waverly dacht dat haar toekomst al volledig was uitgestippeld. Na een zomer bij haar ouders in Taipei zou ze als geneeskundestudent in Toronto beginnen. Maar wanneer haar plannen onverwacht gewijzigd worden en ze impulsief besluit om naar een klein Canadees kuststadje te gaan, wordt haar toekomst plotseling minder zeker. Hier ontmoet ze de knappe, lokale badmeester Blake. Nadat hij haar heeft gered van verdrinking op een zomers strandfeest, biedt Blake aan om Waverly te leren zwemmen. Naarmate de zwemlessen vorderen, bloeit er onverwachte liefde op tussen de twee. Maar past Blake in de toekomstplannen van Waverly of zal dit hen uit elkaar drijven?

Float 1

Bekende spelers in de film
De hoofdrollen worden vertolkt door Andrea Bang en Robbie Amell. Andrea schittert als Waverly en is bekend van haar rol als Janet in de televisieserie Kim’s convenience (2016). Daarnaast heeft ze meerdere Canadian Screen Award-nominaties ontvangen en speelt ze in de films Stay the night (2022) en Fresh (2022). Robbie vertolkt de rol van Blake en is bekend van zijn hoofdrol in Amazon Prime’s Upload (2020) en zijn rol als ‘Gallatin’ in Netflix’s The  witcher  (2019). Daarnaast speelt hij ook in bekende romantische comedy’s zoals The Duff (2015) en When she first met (2018). Robbie is naast de hoofdrolspeler, ook één van de producenten.

Over de makers
De regie ligt in handen van Sherren Lee, geboren in Taiwan en opgegroeid in Montreal. Float is Lee’s eerste, grote speelfilm en wordt in Amerika uitgebracht door Lionsgate. Als regisseur heeft ze aangrijpende, korte films gemaakt zoals Benjamin (2015) en The things you think You think I’m thinking (2017) – die op meer dan 70 filmfestivals wereldwijd zijn vertoond en meerdere prijzen wonnen. Float is een Canadese co-productie van Collective Pictures en Wattpad Studios.

 

Float 4

Totaal 2 reacties

Pascalle

2 april 2024 om 12:17

Ik win graag 2 kaartjes voor de film “Float”

Beantwoorden

Lu Jansen

2 april 2024 om 23:11

Ik zou graag in aanmerking willen komen voordien filmtickets

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.