6

mrt

navimow-gras-tuin

Passiescore:

Het is tijd om het tuinseizoen te openen met de Segway Navimov i-serie robotgrasmaaier!

Door Redactie

Het is weer prachtig weer. Het gras groeit uit de grond en het is dé tijd om het weer netjes te blijven maaien. Tijd om die mooie gadget te testen. Segway, misschien beter bekend als de korte afstand beweegproducten, komt met de nieuwe Navimov i-serie, de betaalbare robotgrasmaaier die te koop is bij de betere doe-het-zelfzaken. Je kunt nu gemakkelijk en met een slimme drone met AI-technologie je gras in no time laten maaien. Hoe klinkt dat? 

Met de speciale app kun je Navimov i-serie is deze robotmaaier gemakkelijk te installeren. In het begin kijk je daar misschien tegen op, maar het is heel erg gemakkelijk. Met een paar klikken kun je zo de virtuele grenzen in je tuin markeren en ook bepaalde plekken aanwijzen, waar het gras niet hoeft te worden gemaaid. Zo kun je de zones aan elkaar koppelen en kun je ook in een kort tijdsbestek je gehele tuin in kaart brengen. 

navimow-gras-tuin

Speciaal navigatiesysteem

Er zit een slimme Vision+RTL (real-time bepaling van de kinematics) zit in het navigatiesysteem verwerkt, waardoor je een accurate plaatsbepaling en routeplanning voor een robotmaaier worden bepaald en dit is cruciaal om elke keer het gras weer optimaal te kunnen laten maaien. De technologie van een aangepaste RTK-chip is gecombineerd met een 140°POV-camera voor zicht op het te maaien gebied zorgt ervoor dat het juiste gras kundig wordt gemaaid. Zo kun je dus op de centimeter nauwkeurig bepalen hoe je het gras kunt laten maken en wordt er rekening gehouden met obstakels. Ook zorgt de camera ervoor dat ze de obstakels kunnen zien en daarom heen blijven maaien. Je kunt je gehele tuin dus in kaart brengen en de Segway gaat dit vervolgens nauwkeurig maaien. Bij een grote tuin is gras maaien zeker in de zomer een tijdrovende klus, dus je bespaart ook nog eens tijd om lekker in het zonnetje te kunnen zitten. Ook kun je door middel van de app bepaalde zones aangeven waar de robotmaaier juist niet hoeft te maaien. Je gehele tuin is in kaart gebracht door de allernieuwste AI-technologie. \

i108

Wendbaar

Ook kan deze unieke Segway robotmaaier die moeilijke kanten van het gras uitermate goed maaier. Met de speciale ‘Ride Boundary Mode’ functie te activeren kan de i-serie zelfs de moeilijke graskanten onderhouden. Hoe dan? Juist door het zoeken van de grens tussen het gras- en niet-grasgebied op maait deze robotmaaier alle hoeken en kanten. Deze robotmaaier is ideaal voor als je op vakantie bent, want je kunt hem plannen en instellen. Ook laadt de robotmaaier automatisch op. Zo kun jij met een gerust gevoel op vakantie! Deze Segway robotmaaier is nu vanaf 1 maart 2024 voor € 1299,- verkrijgbaar in de beter doe-het-zelfzaken zoals Hornbach. Wie wil er nu niet snoerloos maaien op een groot grasveld en oppervlak? Je bespaart enorm veel tijd en kunt ook de robotmaaier inzetten als je op vakantie bent. Je hebt er praktisch gezien dus geen omkijken naar. We gaan deze robotmaaier uitgebreid testen en zullen in een apart artikel terugkomen op de resultaten met alle specificaties en mogelijkheden.

Navimow-i105-vrouw

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.