10

mrt

IMG_9237
In Lifestyle \ Hotspots, Interieur, Lifestyle

Passiescore:

Wensen voor de badkamer

Door Redactie

Ons huis is met twee kindjes te klein geworden en we kunnen het nu goed verkopen, dus we zijn al aan het fantaseren over een nieuwe keuken en badkamer in ons nieuwe huis. Het is super leuk om je eigen droomhuis vorm te geven en we nemen jullie graag mee in onze keuzes en wensen. 

Praktische indeling

Je bent afhankelijk van de ruimte in je badkamer en het is leuk om na te denken hoe we dit zo efficiënt in kunnen richten. Wil je een bad, douche of allebei? De afgelopen jaren hebben we wel ervaren wat we graag zouden willen. In de badkamer willen we in ieder geval een aparte inloopdouche met een regendouchekop, zodat het water gemakkelijker wordt verdeeld. Een inloopdouche geeft een gevoel van vrijheid als je de tegels ook kunt verwerken en het meer één geheel is zodat het niet een aparte douche wordt. De douchevloer kun je op dezelfde hoogte aanbrengen zodat het vlak met de vloer lijkt. Je kunt er natuurlijk ook nog een glaswand aanzetten zodat het iets meer afgesloten is.

Groot gezin

Nu de meisjes nog klein zijn, hebben we nog niet zoveel spullen in de badkamer staan. Maar als we straks allemaal ouder en groter zijn en met z’n allen tegelijkertijd in de badkamer onze tanden willen poetsen, is een dubbele wastafel wel zo prettig. Misschien is het over een paar jaar dringen in de badkamer als de meiden veel tijd nodig hebben om te tutten. Ook als je je spullen goed kunt opbergen en uit het zicht kunt laten, lijkt het minder rommelig. Een spiegel is ook fijn. Een klein spiegeltje, waar je je huid goed op kunt zien, zou ik er zeker bij aanschaffen. Je kunt met een pincet gemakkelijk de overtollige haartjes weghalen. Ook in de spiegel kun je weer opbergruimte creëren.

IMG_9237

Ultieme ontspanning

De badkamer is dé uitgelezen plek om helemaal tot rust te komen. Een ultiem me momentje pakken. Even lekker een avondje in bad. De ultieme droom is toch wel een jacuzzi, alhoewel dit wel veel onderhoud vergt. Tijdschrift, je favoriete podcast van dit moment, kaarsje aan en een lekkere ontspannen badolie. Nu al lekker wegdromen tijdens dit heerlijke avondje. Je kunt ook je radio laten inbouwen in de badkamer, dat je dit altijd aan kunt zetten met jouw favoriete zender.

Wat zijn jouw wensen voor een nieuwe badkamer? Wat vind jij belangrijk bij een douchewand kopen?

IMG_9236

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.