3

jul

Stoeltje
In Lifestyle \ Cadeautjes, Gadgets, Lifestyle

Passiescore:

De leukste babycadeautjes

Door Tamara Schellekens

Je hebt soms van die geboortegolven en dan worden er ineens heel veel baby’s geboren. Ik vind het altijd leuk om met een origineel babycadeau aan te komen. Voor jullie zet ik een aantal leuke cadeautjes op een rij.

Gepersonaliseerde boekjes

Toen mijn neefje werd geboren, heb ik hem een boek cadeau gedaan waar zijn naam in naar voren kwam. Geen idee of mijn zus dit boek nog heeft. Het is een leuk en persoonlijk cadeau om een zelfontworpen naamboekje te geven. Vroeger vond ik persoonlijk Nijntje altijd erg leuk.

Nijntje

Geboortestoeltje met naam 

Het is leuk om een stoeltje te laten maken met de naam van de baby. Het staat schattig in de kinderkamer en later kan de baby daar als peuter lekker aan zitten.

Stoeltje

Heerlijk verwenpakketje voor mama

Het lijkt me geen feestje om te bevallen. Het is daarom ook fijn om aan de mama te denken en een leuk verwenpakketje samen te stellen. Rituals is favoriet, het ruikt heerlijk en de pakketjes zien er altijd heel mooi uit. 
Rituals

Milestonekaarten

Helemaal hip zijn tegenwoordig om de mijlpalen van je baby vast te leggen op een foto. Hoe ziet hij of zij eruit met 6 weken, 3 maanden of 9 maanden? Instagram staat er vol van.

Baby fotokaarten

Fotolijstjes

Het is leuk om van iedere maand een foto te maken. Dan zie je de ontwikkeling van je baby in de eerste twaalf maanden. Wat vind jij hiervan?

Fotolijst

Leuke zomerse zwembroekjes 

Nappys.nl heeft een aantal leuke cadeautjes voor de zomer als je met je kindje lekker wil zwemmen. En met dit weer van de afgelopen dagen is dat geen overbodige luxe.

Wat vind jij een leuk cadeau om aan een baby te geven die in de zomer wordt geboren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.