24

sep

collage_pimpelmees_high_res
In Lifestyle \ Interieur, Lifestyle

Passiescore:

Persoonlijk fotocadeau met Easycollage

Door Redactie

De zomervakantie en het mooie weer zijn nu toch écht voorbij. Om toch die herinneringen te koesteren maken veel mensen een fotoboek. Maar een fotoboek kost veel tijd en je kijkt er natuurlijk niet elke dag in. Voor je (vakantie)foto’s heb ik nu iets leuks gevonden. Je eigen collage maken en deze als canvas aan de muur! Leuk hoor, en het kan met Easycollage!

Okè, voordat ik mijn mening met jullie deel, moet je eerst eens hier op klikken. Nee, echt hoor! Klik eens…

collage_pimpelmees_high_res

Voor diegene die geklikt hebben is de kans groot dat ze net als ik meteen verliefd zijn op deze website. Wat een aanbod voor collages. Bij een collage denk ik al snel aan een aantal foto’s die netjes in blokjes geplaatst zijn. Maar bij Easycollage heb je zoveel unieke andere mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van barokke lijstjes? Of frames van Delfst Blauw? Er zijn zoveel leuke keuzemogelijkheden. Hoewel ik zelf een simpele collage ook kan waarderen, kan ik nu niet kiezen!

collage_mozaiek1

collage_onszelf_holland-pb

                                                                                            Ben je op zoek naar een leuk en origineel verjaardagscadeau? Of een persoonlijk cadeau voor de feestdagen? Denk dan eens aan easycollage.nl. Er zit voor ieder een leuke collage tussen. Van simpel een strak tot speels en kleurrijk. De prijzen variëren van €20,95 tot €39,95, dit is afhankelijk of je een poster of een canvas laat maken. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

interieur_hollandsehuisjes

Voorbeeld van een Easycollage aan de muur

Liefs, Laura Waals

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.