31

jan

ontbijt

Passiescore:

Fotodagboek januari 2018

Door Tamara Schellekens

Het is de laatste dag van de maand en deze maand heb ik proberen samen te vatten in een aantal foto’s. Zelf gezond koken, uiteten gaan, afspraken en persevenementen. De volgende maand ga ik toch weer een keer per twee weken de foto’s laten zien, want het zijn er nu te veel.  

Na lange tijd weer afspreken en uiteten met Fieke bij een van mijn favoriete restaurants van Nijmegen: de Grut. Ze hebben een lekkere wisselende kaart. Lekkere steak tartaar op Thaise wijze en een gepocheerd eitje met een kaaskroketje. Helaas was het licht niet zo goed om foto’s te maken.

Grut

De Kweker organiseerde tijdens de Horecava de Amsterdam Food Pitch: een wedstrijd voor nieuwe innovatieve producten. Schrijf je in voor Amsterdam Food Pitch en wie weet lig jij binnenkort voor het grijpen bij De Kweker, dé Amsterdamse groothandel voor professionals in food. De Kweker maakt zich al 50 jaar sterk voor innovatieve producten van startende producenten. Om dit jubileum te vieren, bieden ze ambitieuze koks en foodies de kans om hun wildbouillon, citroenrozensiroop, zoetzure wortels of urban kelderkaas ook daadwerkelijk in productie te nemen.

Horecava

Icoone introduceerde een nieuw apparaa om de huidconditie te verbeteren. Het effect van bindweefselmassage is zowel mechanisch als manueel wetenschappelijk bewezen. Door de nieuwe inzichten in de anatomische structuur van het bindweefsel leidt dit tot een nieuwe generatie van mechanische bindweefselmassage. Binnenkort onderga ik zelf ook een behandeling. De mechanische bindweefselmassage van icoone biedt een oplossing bij het stimuleren van lymfedrainage, het verbeteren van je bloedcirculatie en het geven van een boost van de productie van collageen.

icoone

In de maand januari kreeg ik mooie kookboeken binnen, vooral gericht op gezond, relaxt, fitness, crosfit en lekker. Binnenkort ga ik ze allemaal uitgebreid laten zien. Ook de nieuwste appelmoes van Servero met 100% appels.

KookboekenDe nieuwjaarsreceptie van Ajax en daarna uiteten bij de Italiaan L’Arena in Amsterdam. Petra en ik hebben vooral lol gehad in de auto:-))
L'arena

Een prachtig perspakketje van L.O.V. De review volgt snel! Geweldig perspakket.

Lov

Als ik thuis ben, dan eet ik erg gezond. Veel groenten en fruit en water. Ik ben nog steeds verslaafd aan de groene smoothie en kwark met granola.

ontbijt

Midweeks even uitwaaien aan de kust van Oostende.

OostendeLeuke nieuwe wijnbar in Amsterdam: Shiraz. Heerlijke wijnen uit fles of per glas en een goede keuken! 
Wijnbar Shiraz

Eén van mijn ontdekkingen van deze maand: linzensoep. Ontzettend voedzaam en gezond! Zal ik het recept eens met jullie delen?

Zelf kokenIn februari ga ik weer eens per twee weken mijn foto’s delen want het was moeilijk om een selectie te maken. Maak er een mooie maand februari van!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.