23

sep

radygoava
In Lifestyle \ Musthaves

Passiescore:

RADYGO: een speciaal telefoonhoesje tegen straling!

Door Wendy Versteeg

radygo5Mobiele telefoonstraling/Smartphone straling/GSM straling/Straling van je mobieltje. Iedereen heeft er wel eens van gehoord. Maar beschermen tegen telefoonstraling, is dat nodig? Stralingsvrij bellen, kan dat?

Steeds meer overheden nemen preventieve maatregelen om de inwoners te beschermen tegen de onbekende lange termijn – gevolgen van elektromagnetische straling.

RADYGO is een bedrijf dat producten maakt om ons te beschermen tegen straling. Wist jij bijvoorbeeld dat straling van jouw telefoon of tablet erg schadelijk is en door alle technische ontwikkelingen steeds schadelijker wordt of slaap net zoals ik ook elke nacht met je telefoon naast je hoofd? Dan zou je er toch eens over na kunnen denken hoe je dit op een veiligere manier kunt doen.

Bekende Nederlanders zoals Katja Schuurman, Lieke van Lexmond en Ferry Doedens zijn al overstag gegaan, evenals alle reactrices van Passievrouwen!

radygo2

Het is misschien even technische achtergrond informatie, maar wel even belangrijk om te melden: sinds 1 maart 2014 is het in België verplicht om stralingswaarden (SAT) van elk toestel duidelijk te vermelden in de winkel en in reclames. In Frankrijk is het zelfs verboden voor kinderen onder de 14 jaar om in middelbare scholen gebruik te maken van draadloze apparatuur zoals tablets en smartphones wegens, en zo staat het in de wet, de onbekende lange termijngevolgen van straling. Deze landen zijn al stralingsbewust bezig en houden sommige omgevingen stralingsvrij.
radygo
Wereldwijd zijn er steeds meer doctoren en wetenschappers die waarschuwen voor de lange termijngevolgen van Smartphonestraling. Baby’s en kinderen die al op jonge leeftijd geconfronteerd worden met straling hebben een groter risico op ADHD en nog meer onbekende neurologische aandoeningen wordt er gezegd door artsen. Zowel Wifi als Mobiele telefoonstraling beïnvloedt groeiende organismen in hun celdeling, iets wat reeds simpelweg aan te tonen is door het bekende tuinkersenexperiment. Daarnaast is de vruchtbaarheid van mannetjesmuizen met 50% achteruit gegaan na veelvuldige blootstelling aan straling van een mobiele telefoon.

radygo3De oplossing is vrij simpel: RADYGO cases reduceren namelijk blootstelling aan elektromagnetische straling met 90%. De hoesjes absorberen de straling dat zich rondom de GSM bevindt. De mogelijke invloed op je hersenen, wordt daarmee verminderd. Hoesjes zijn er in vele kleuren (prijzen vanaf € 29,95), soorten en maten voor de Iphone 4, Iphone 4s, Iphone 5, Iphone 5s, een galaxy 3s of een galaxy 4s.

De RADYGO cases zijn niet alleen goed voor jou en je omgeving maar zien er ook nog eens enorm leuk uit. De kwaliteit is uitstekend te noemen en zoals gezegd kun je kuezen uit verschillende modellen. Er is voor iedereen een hoesje te vinden dat bij je past! Wil jij direct bestellen of meer informatie lezen? Neem dan even een kijkje op: RADYGO

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

1 Reactie

Liesbeth Luik

1 juli 2021 om 16:23

Waarom kan ik de telefoonhoesjes niet bestellen?. De producten op jullie site zijn onbereikbaar voor mij.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.