16

mei

Segway Navimob i-series 5
In Lifestyle \ Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Waarom de robotmaaier Segway Navimov een absolute aanwinst is voor een grote tuin

Door Redactie

Met een groot tuinoppervlak is het een tijdrovende klus om het gras te maaien. Daarom hebben we een ontzettend handige oplossing in een prachtige Segway Navimov robotmaaier i-serie. Een robotmaaier kan een waardevolle toevoeging zijn aan het onderhoud van je gazon, en er zijn verschillende redenen waarom het gebruik ervan handig kan zijn. In dit artikel delen we onze bevindingen waarom wij super enthousiast zijn. Deze hypermoderne robotmaaier is uniek in zijn soort met zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijkheid. Als nieuwste toevoeging aan Segway’s slimme tuinapparatenfamilie combineert de Navimow geavanceerde technologie met een intuïtief ontwerp, waardoor het onderhouden van een prachtig gazon moeiteloos wordt. In deze blog gaan we dieper in op wat deze robotmaaier zo uniek maakt en hoe het jouw tuinonderhoud kan transformeren.

Segway Navimov i-series 6

Segway Navimob i-series 5

Gemak

Het maairesultaat is verbluffend, dankzij de geavanceerde softwarefuncties en de RTK+visie (ELFS), wat staat voor Enhanced Localisation and Fail-Safe System. Dit geeft vertrouwen in de prestaties van de maaier. De installatie van de Navimow i-series verloopt grotendeels automatisch, maar het is belangrijk dat je dit wel controleert. Je moet achter de maaier aan lopen om de tuin in te meten.

Segway Navimov i-series 5

Een van de meest voor de hand liggende voordelen van een robotmaaier is het gemak. In tegenstelling tot traditionele grasmaaiers hoef je geen tijd te besteden aan het zelf maaien van het gazon. De robotmaaier doet al het werk voor jou, wat betekent dat je meer vrije tijd hebt voor andere activiteiten.

Tijdbesparing

De i-series maakt gebruik van RTK & Visie (ELFS) technologie, waarbij de ingebouwde camera precies detecteert waar het gras moet worden gemaaid. Dit betekent niet alleen dat de installatie veel eenvoudiger is, omdat er geen begrenzingsdraad hoeft te worden geïnstalleerd, maar ook dat de maaier efficiënter en nauwkeuriger kan werken. Zodra je de robotmaaier hebt uitgepakt en deze is helemaal klaar is om te starten, zal hij na koppeling met je telefoon automatisch een eerste ronde gaan rijden. Vervolgens loop je er achteraan om te controleren of de grenzen correct zijn opgenomen in de plattegrond. Zodra dit is voltooid, is de installatie voltooid. Omdat de robotmaaier autonoom werkt, kun je het gazon maaien terwijl je andere dingen doet of zelfs als je niet thuis bent. Dit bespaart je kostbare tijd die je anders zou besteden aan handmatig maaien.

Segway Navimov i-series 4

Geavanceerde snufjes

De Navimow i-serie is gevuld met handige functies die ons leven veel gemakkelijker maken. Met de bijbehorende app kun je de robotmaaier volledig beheren en bewaken. Je kunt zelf maaischema’s instellen, de voortgang in real-time volgen en zelfs de maaier bedienen (een 4G-module is vereist wanneer er geen wifi beschikbaar is), allemaal vanaf onze smartphone. Daarnaast is de Navimow i-serie voorzien van verschillende sensoren die obstakels detecteren en vermijden, waardoor de robotmaaier zelfstandig en veilig kan werken zonder voortdurend toezicht. Ook wel ideaal en een fijn vooruitzicht.

Constant onderhoud

Deze allernieuwste robotmaaier kan geprogrammeerd worden om regelmatig te maaien, waardoor je gazon er altijd netjes uitziet. Door regelmatig te maaien, stimuleert de robotmaaier ook een gezondere groei van het gras. De Segway Navimow is niet alleen slim, maar ook vriendelijk voor het milieu en handig. De maaier is ontworpen om energie te besparen, met een batterij die lang meegaat en snel weer oplaadt. Hierdoor kan hij grote gazons aan (tot wel 800m2). Bovendien heeft de Navimow een mulchfunctie, wat betekent dat het gras dat wordt gemaaid fijngehakt wordt en terug op het gazon wordt verspreid. Dit helpt het gazon gezond te houden en werkt als natuurlijke meststof. Ook is het een veilig apparaat. Deze robotmaaier is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties, zoals botsingssensoren en hefsensoren, om ongelukken te voorkomen. Ze stoppen automatisch met maaien als ze een obstakel tegenkomen of worden opgetild, wat de veiligheid van kinderen en huisdieren in de tuin bevordert. Wel zo fijn met kleine kinderen en huisdieren.

Segway Navimov i-series 3

 

Efficiëntie

En bij een groot oppervlak van meer dan 800m2? De Navimocw i-serie werkt op een willekeurige en systematische manier om het hele gazon te bedekken. Een van de meest opvallende functies is het Vision/GPS-gestuurde navigatiesysteem. Waar traditionele robotmaaiers vaak afhankelijk zijn van begrenzingsdraden, maakt de Navimow gebruik van Vision/GPS-navigatie om nauwkeurig over je gazon te manoeuvreren. Bij het bespreken van GPS-maaiers wordt vaak verwezen naar RTK (Real Time Kinematic). De robotmaaier herkent zelfs de contouren van het gazon en kan efficiënt navigeren rond obstakels zoals bomen, bloembedden en tuinmeubilair.

Minder geluidsoverlast

Robotmaaiers zijn over het algemeen stiller dan traditionele grasmaaiers, wat prettig is voor jou en je buren. Dit maakt het mogelijk om op elk moment van de dag te maaien zonder anderen te storen. Al met al is de Segway Navimov een handige en efficiënte manier zijn om het gazon te onderhouden, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je tuin en andere leuke dingen. Kortom, met de Segway Navimow i-serie wordt de toekomst van tuinonderhoud naar een nieuw niveau getild. Met zijn geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijkheid zal deze robotmaaier je helpen om moeiteloos een perfect gazon te onderhouden.

Segway Navimov i-series 2

Als je eenmaal de Segway Navimov i-serie hebt geprobeerd, wil je niet meer anders! Hoe ga jij jouw tijd anders invullen nu je niet meer wekelijks het gazon hoeft te maaien?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.