8

dec

PASSIE-PREVIEW-7
In Lifestyle \ passiepreview

Passiescore:

PassiePreview!

Door Tamara Schellekens

In de wekelijkse PassiePreview laten we zien wat er de komende week allemaal gaat doen. Aan het begin van de week geven we jullie een kijkje achter de schermen van Passievrouwen. Je ziet er welke nieuwe producten we gaan testen, we plaatsen persoonlijke foto’s en filmpjes en we laten je zien wat we gaan doen. Als je ons op Twitter, Facebook en/of Instagram volgt, dan heb je een aantal foto’s misschien al gezien maar in dit artikel zie je toch net iets meer. Kijk mee naar de foto’s van alle previews.

Wendy: Sinterklaas heeft ons land verlaten maar ik word dagelijks gebeld door de Kerstman die ook wel een beetje advies kan gebruiken op het gebied van beauty-cadeautjes. Afgelopen weekend heb ik maarliefst 107 afbeeldingen gemaakt voor in publicaties die de komende weken zullen verschijnen op Passievrouwen en ik ga volgende week nog wel even door. Ik heb afgelopen week veel leuke en feestelijke producten voor jullie bekeken en getest en dat gaat weer mooie artikelen opleveren. Denk hierbij aan de spannende OPI Fifty Shades of Grey collectie maar ook heerlijke haarverzorgingsproducten, geuren en limited make-up collecties. Kortom: houd de website in de gaten!

gaga 2 smash 5

IMG_7089 (1) (600x800)Tamara: Ik heb deze week een hele sportieve week. Vanavond vlieg ik naar Southampton om de wedstrijd Southampton FC tegen Manchester United te zien. Verder ga ik woensdag naar het Cosmo Hairstyling die weer heropend wordt en ‘s avonds naar de wedstrijd Ajax tegen Apoel Nicosia. Donderdag heb ik nog een leuke afspraak met een samenwerkingspartner en vrijdag ga ik ook nog naar de Ajax Vrouwen tegen Telstar! Als laatste heb ik nog heerlijke kookproducten ontvangen, waar ik graag mee aan de slag ga. Het IKEA kookboek en heerlijke perspakketten werden ook door de postbode lief bezorgd en daar ga ik ook nog heerlijke recepten uit maken!

v2koeman-van-gaal (700x525)

Fleur: Ik heb deze week weer een rustige week waarin ik veel dingen af kan ronden. Er komen allemaal leuke artikelen aan voor jullie, waaronder veel leuke kerstlooks, producten voor de feestdagen, etc. Woensdag is er weer een hele leuke WinWoensdag en verder ga ik nog eens hard aan de slag met mijn onderzoek. Bovendien ben ik bezig met een wel heel leuk artikel met een heel mooi product, dus daar zullen jullie snel meer van horen! Dit weekend heb ik een rustig weekend, zodat ik volgende week een hele drukke week tegemoet kan! Let’s do this!

Foto 30-11-2014 13 42 29 (700x700)

Het wordt voor ons weer een leuke week. Hebben jullie nog bijzondere activiteiten op de planning staan deze week? We vinden het erg leuk om te lezen wat jullie gaan doen deze week! We wensen iedereen een hele fijne week toe.

Liefs, Wendy, Tamara, Fleur, Chantal, Christel, Laura, Laura, Kimberly, Veronique en Stephanie

Volg ons ook op Twitter, Facebook en Instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.