7

dec

fdbck
In Lifestyle \ Musthaves

Passiescore:

Krijg het Good Food Book van FDBCK bij de Decemberzegels!

Door Redactie

De kerstdagen komen er weer aan en dat betekent dat er kerstkaarten verstuurd moeten worden. Het is geen nieuws dat er postzegels nodig zijn en hier zijn de decemberzegels voor. En dit jaar krijg je wel een heel leuk cadeautje met drie velletjes decemberzegels, namelijk de Good Food Book kerstspecial! Maar wat is het Good Food Book van FDBCK eigenlijk?

Good Food Book

It’s good… It’s really good… It’s really, really good! In het Good Food Book staan vele lekkere recepten voor mij, jou en elke Good Food Lover. De 11 beste koks uit ons kikkerlandje hebben maar liefst 49 heerlijke recepten bedacht voor dit boek.

img_2070

Waarom het zo goed is? Omdat het complete menu’s zijn, maar voor bijzondere momenten: spannende momenten, feestelijke momenten, once-in-a-lifetime-momenten. Het boek zal je helpen om te scoren bij de liefde van je leven, je schoonmoeder of gewoon je ouders. Uiteraard kun je ook zomaar iets koken uit het boek.

Het Good Food Book kun je hier online bestellen voor maar €12,99, maar is ook te bestellen bij Bol.com, Bruna en Primera. Om het plaatje compleet te maken, geef je maar liefst 40 schoolmaaltijden aan kinderen in Malawi, een van de armste landen ter wereld, als je dit boek koopt. Een perfect cadeau voor de feestdagen dus. That’s a good feeding, zegt FDBCK dan!

Good Food Book kerstspecial

Onlangs is onze redactrice Tamara bij de lancering van de Good Food Book kerstspecial geweest in de Foodhallen in Amsterdam. Dit boekje krijg je gratis bij drie velletjes decemberzegels. In dit boekje staan vier menu’s van Ramon Beuk, Ron Blaauw, Ronal Kunis en Niven Kunz voor Kerst en Oud&Nieuw. Tijdens de lancering kon je genieten van een hapje en een drankje van de chefkoks. Een gospelkoor kwam de boel entertainen en een kerstboom en kerstmutsen bracht iedereen alvast in de kerststemming. Een gezellige dag dus!

_DSC7273 (700x466)gfb_20kerstspecial_def_20beeld (700x566)

Kaarten

Als je de decemberzegels en het leuke kookboek binnen hebt, heb je natuurlijk ook nog leuke kaarten nodig waar die postzegel op moet. Gelukkig denkt FDBCK aan alles en hebben ze ontzettend leuke kaarten voor je klaar liggen. Hele leuke kerstkaarten, maar ook grappige kaarten voor geboortes, een nieuw huis, een beterschapswens, etc. etc. etc. Voor elke gelegenheid kun je een leuke kaart bestellen. Kijk hier eens naar alle leuke, grappige, mooie kaarten voor al je vrienden, familie en andere kennissen! Een greep uit de vele leuke kerstkaarten, zie je hieronder:

kaarten fdbck

Meer informatie over ‘het allergoedste kookboek’ en nog veel meer leuke producten van FDBCK, vind je hier. FDBCK heeft namelijk ook leuke rompertjes, t-shirts, tassen en nog veel meer. Ik ben in ieder geval erg enthousiast! Jij ook? Volg FDBCK dan via Facebook om op de hoogte te blijven van leuke nieuwtjes en nieuwe producten!

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.