6

dec

amsterdam-weekend-guide-wk-39
In Lifestyle \ Weekendtips

Passiescore:

Weekendtips!

Door Redactie

Het is zaterdag vandaag! Sinterklaas is weer het land uit, de pakjes zijn voor velen waarschijnlijk al weer binnen en iedereen gaat vooral niet op de weegschaal staan vandaag ;). Toch is er dit weekend van alles te doen buiten Sinterklaas. Dus mocht je geen Sinterklaas vieren of dit weekend iets anders willen doen, dan heb ik hier nog een aantal tips voor je!

Expositie EYE-CANDY 6 bij Anita Ammerlaan (Roosendaal)

Vanaf 5 december tot maar liefst 28 februari is er in Roosendaal weer een bijzondere expositie te zien. Je kunt allerlei mooie beelden, beelden, keramiek, foto’s, glaskunst, wandreliëfs en schilderijen in verschillende stijlen bekijken. Het is geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur en de entree is gratis. Roosendaalse kunstenares Anita Ammerlaan gebruikt de expositieruimte ook als atelier. Als je het leuk vindt om daar even te gaan kijken: het adres is Markt 39 in Roosendaal en dit is de link naar haar Facebookpagina!

550260_361152980659567_1308231935_n

 

Winterfair in Ahoy Rotterdam

Zoals elk jaar staat ook dit jaar weer de Winterfair in Ahoy Rotterdam. Een overdekte kerstmarkt waar je op zoek kun naar het perfecte kerstcadeau of een heerlijk warme winterjas. Een dagje uit voor de hele familie, waarbij allerlei standjes en kramen leuke spulletjes verkopen: kerstartikelen, kleding, make-up, gadgets en nog veel meer. De Winterfair is van 3 tot 7 december te vinden in Ahoy Rotterdam en is geopend van 10:00 uur tot 17:30 uur. Meer informatie over de Winterfair vind je hier.

Winterfair_logorood

Schaatsen

Het is misschien niet voor iedereen een leuk uitje (ik kan zelf bijvoorbeeld niet schaatsen!), maar schaatsen valt eigenlijk bij iedereen in de smaak. De ijsbanen staan nog niet in de steden, maar de vaste schaatsbanen zijn natuurlijk voor je open. Misschien is het al weer leuk om te gaan schaatsen met je zus, je familie of misschien wel met je date?

Family having fun at the skating rink

 

We hopen dat jullie allemaal een leuke Sinterklaasavond hebben gehad. Mocht je deze nog niet hebben gehad, dan wensen we je nog veel plezier. Mocht je het niet vieren, dan hopen we dat jullie toch een leuk weekend hebben!

Door: Fleur van Welie

Totaal 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.