21

okt

WIN-WOENSDAG Robijn jaar lang gratis
In Lifestyle \ WinWoensdag

Passiescore:

WinWoensdag: een jaar lang gratis wassen met Robijn Wild Sensation!

Door Redactie

Woensdag, we zitten weer op de helft van de week! Deze week hebben we een hele gave winactie. Wat zou je vinden om een jaar lang gratis met Robijn te kunnen wassen? Een héél jaar lang gratis Robijn Wild Sensation!

WinWoensdag jaar lang robijn

 

Als er een merk is waar Tamara en Wendy fan van zijn, is het Robijn wel! Heerlijk zacht, fris en fruitig. De limited edition van Robijn is klein, maar krachtig en geboren voor de gekleurde was. Wie weet ruikt jouw was wel een jaar lang onweerstaanbaar! Met welk kledingstuk zou jij de was met Robijn Wild Sensation willen wassen? Deze Limited Edition is alleen verkrijgbaar bij Albert Heijn en de prijs bedraagt € 7,49 per fles!

En.. we hebben nog een verrassing! We geven vandaag niet één keer een jaar lang Robijn weg, maar drie (!) keer! Robijn doet de was bij…

WinWoensdag Robijn jaar lang gratis

Wil je meer weten over Robijn Wild Sensation? Of gewoon over Robijn? Neem dan een kijkje op de website en Facebook!

Dus wil jij kans maken op deze fashionable flessen voor een heel jaar lang? Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en Instagram en laat in een onderstaande reactie weten waarom welk kledingstuk jij wilt wassen met Robijn Limited Edition en waarom jij moet winnen. Meedoen kan tot dinsdag 27 oktober 2015, 23.59 uur! Laat jouw kleding shinen! Succes!

Totaal 48 reacties

Sandra

21 oktober 2015 om 06:30

Da’s ideaal voor vriendlief en mezelf, als we straks samenwonen ☺ beter dan een jaar lang gratis wassen, kan je bijna niet beginnen! Een nieuw huis, nieuwe start, nieuw begin met fris gewassen kleren, hmm! Een favoriet kledingstuk heb ik trouwens niet.. zoveel dat fijn om te dragen en mooi is, haha

Beantwoorden

Marisa van Arkel

21 oktober 2015 om 06:40

Al mijn kleding was ik graag met Robijn, het enige wasmiddel wat ervoor zorgt dat mijn kleding lang lekker laat ruiken, ook als het al een tijdje in de kast ligt. Omdat ik sinds kort weer bij mijn moeder woon, hebben we samen snel een wasmachine vol, daarnaast doen wij ook de was voor mijn opa die in een verpleeghuis woont, dus een jaar lang wassen met Robijn zou helemaal geweldig zijn!

Beantwoorden

Anouk Jansen

21 oktober 2015 om 06:48

Het is tijd voor iets nieuws in saai wasjes-draai-land. Met onze baby op komst kunnen we er met dit nieuwe wasmiddel ‘stoer’ en ‘wild’ tegenaan! Zo krijg je weer zin om lekker veel te gaan wassen zodat alle was zo heerlijk ruikt 💕.
Mvgr Anouk

Beantwoorden

Riekie Bos

21 oktober 2015 om 07:21

sinds ik zelf de was doe weet ik hoeveel het wasmiddel uitmaakt om je kostbare kleding mooi te houden en schoon te krijgen. Vooral op mijn kwetsbare bloesjes ben ik zuinig. Die wil ik graag wassen met Robijn Wild Sensation, zodat de kleuren mooi blijven. duim duim duim en groetjes van Riekie

Beantwoorden

corry de vos

21 oktober 2015 om 08:01

kleine wasjes grote wasjes doe ze in de wasmachine……………….
en met ROBIJ WILD SENSATION wordt alles heerlijk FRis…..
gooi mij dus maar in de Hoge hoed voor die super leuke prijs en tover er een blije FAN uit..

Beantwoorden

vivian lijnzaat

21 oktober 2015 om 08:33

Zo leuk! Klinkt spannend fris. Robijn Wild Sensation. Natuurlijk wil ik ook een kansje wagen. Want onze wasmachine draait dagelijks in ons gezin.

Beantwoorden

Marian

21 oktober 2015 om 08:38

Volg jullie op facebook en twitter. Een jaar lang Robijn! Mmm dat is echt een hele hoop gezelligheid in huis! En met de kids hier wordt er heel veel gewassen….echt een te gekke prijs, en dan ook nog 3x. Je begrijpt ik ga was vouwen en hopen dat ik een van de gelukkigen ben!

Beantwoorden

MarliesS

21 oktober 2015 om 09:01

Ik ben heel erg benieuwd naar de geur van Robijn Wild Sensation, zou hij nog lekkerder ruiken dan de andere Robijn varianten?
Met ons huishouden van 2 ouders en 3 volwassen thuiswonende kinderen draai ik iedere week erg veel wassen.
Maar speciaal de overhemden van mijn oudste zoon wil ik graag met Wild Sensation wassen, wie weet krijgt hij door de lekkere geur van zijn kleding een vriendin en gaat hij het ouderlijk nest verlaten. Iedereen blij.

Beantwoorden

inge van den brg

21 oktober 2015 om 09:31

Ik ken de nieuwe Robijn Wild Sensation nog niet en ben er wel heel benieuwd naar. Mijn was ruikt altijd heerlijk als ik Robijn Sensation heb gebruikt. De geur komt je tegemoet. Ik maak ook graag een kans.

Beantwoorden

Wilma

21 oktober 2015 om 10:15

mijn wintertruien,warm en zacht en ook nog lekkerruikend!

Beantwoorden

CJM de Kok

21 oktober 2015 om 10:15

Alle kinderkleding omdat dat zo heerlijk ruikt in de kast en lekker snuffelen aan mijn kindjes met deze heerlijke geuren in de kleding

Beantwoorden

Sunny G

21 oktober 2015 om 12:37

Wassen wassen wassen, zo gaat het bij mij
Het is niet mijn hobby maar het moet.
Een voorwaarde is zeker dat het lekker ruikt, en dat lukt wel met robijn! Momenteel heb ik de nieuwe geconsentreerde wasverzachter van robijn in gebruik, dat ene drupje is inderdaad genoeg en ruikt heerlijk! Dit is vaak wel anders…

Beantwoorden

Stefan

21 oktober 2015 om 13:50

Ik vind het super als mijn kleren super lekker ruiken! Robijn is al jarenlang mijn favoriete super wasmiddel. Het wast m’n was super schoon. Ik ben er gewoon super blij mee! Een heel jaar gratis wassen zou me helemaal super blij maken. Robijn is mijn super wilde sensatie! Wassen met Robijn is mijn hoogtepunt van de week.

Beantwoorden

Tamara V

21 oktober 2015 om 14:05

Ik vind het leuk om mijn eigen kleding te maken.Vanwege mijn lengte een bijna noodgedwongen hobby,maar wel een hele leuke.Omdat ik graag met mooie stoffen werk die qua prijs een stuk duurder zijn dan een “marktlapje” ben ik er ook extra zuinig op en is alleen het beste goed genoeg .En dan kom je al gauw uit bij Robijn.Als het er toe doet gebruik je Robijn voor je goeie goed !

Beantwoorden

Lindsay Tompson

21 oktober 2015 om 14:57

Mag het ook iets anders zijn dan een kledingstuk? Want ik ga zonder meer voor mijn DEKBED! Stel je voor je komt thuis van een harde dag werken, gaat sporten, gaat eten, douchen en dan.. kruip je in je ultieme lekkere schone bedje. Dat gevoel is onbetaalbaar! Het gevoel maar ook de geur is een garantie voor een heerlijke nachtrust. En ik ben sinds kort student af, dus die nachtrust heb ik nu hard nodig. 1+1 is 3 ik zou deze prijs zo intens kunnen waarderen. Zzzzz

Beantwoorden

Marinka

21 oktober 2015 om 15:41

Ah yes, wat heerlijk is die nieuwe robijn he! Daar wil ik wel een jaar mee wassen! Eigenlijk ál mijn kleding.. maar ik hou het allermeest van mijn fijne joggingsbroek die ik ‘s avonds altijd aan doe. Heeeerlijk! Maar ik hoop eigenlijk dat ik ook de kleding van mijn man en wie hopelijk kleintje mag wassen. Dan zijn we een onweerstaanbare familie!

Beantwoorden

natasja emmen

21 oktober 2015 om 17:48

Er gaat niets boven lekker ruikende en schone was, ik was dus ook graag…haha Met Robijn weet ik zeker dat mijn kleding met een gerust hart veel kan wassen omdat het de kleding beschermt. Laat die jaar voorraad maar komen hoor, kan ik alle zomerspullen gelijk allemaal wassen en opruimen voor volgend jaar.

Beantwoorden

mariska

21 oktober 2015 om 19:19

ik woon in huis vol met vrouwen en ons was moet mooie en schoon blijven daarmee ben je met robijn altijd verzekerd! dus ik zou graag winnen voor alle vrouwen hier in huis zodat ik iedereen plezier kan doen met schone en frisse was!!

mariska

Beantwoorden

Ilse Brinkhuis

21 oktober 2015 om 19:39

Ik heb een hele mooie rode blouse van zijde. Die zou ik heel graag met robijn wassen, want robijn is dolfijn :)

Beantwoorden

Alinda Bikker-Kooyman

21 oktober 2015 om 21:46

Uhmm eerlijk gezegd al mijn kleding! Met een jaarvoorraad Robijn ga ik er echt al mijn was mee wassen hoor! En de gordijnen, beddengoed, badmatten. Die Robijngeurtjes zijn heerlijk 😀

Beantwoorden

Marmara K

22 oktober 2015 om 02:08

Ik was er nu al mijn gekleurde was mee.
En …. Als zelfs mijn zoon van 22 het washok bij mij binnenkomt en zegt. Mam ! Heb je een ander wasmiddel ??
Moet je vaker kopen !!!
Ik had dus ook een fles aangeschaft vorige week …… En die is heerlijk ! Echt waar. 😉
Dus voor mijzelf en mijn gezin was ik hier graag het komende jaar in.

Beantwoorden

bastiaan k

22 oktober 2015 om 09:57

Lekker frisse kleren da’s een fijn begin van mijn dag. Ik daag robijn uit de inhoud van de voetbaltas van mijzelf en onze jongens van een lekker geurtje te voorzien. Volgens mijn vrouw is daar geen wasmiddel tegenop gewassen. Wedden van wel!?

Beantwoorden

Joke Pronk

22 oktober 2015 om 12:32

Gisteren bij de Bijenkorf een mooie blouse gekocht met veel intense kleuren. Die wil ik graag wel zo mooi houden! Gevolgd op alle socialmedia kanalen

Beantwoorden

Charlotte

22 oktober 2015 om 13:26

Wat een leuke actie zeg! Ik heb voor mijn verjaardag afgelopen 30 september een hele mooie nieuwe set kleding gekregen van mijn vriend, ik ben er super zuinig op en draag deze set alleen bij speciale gelegenheden. Ik was zelf al een hele poos met Robijn en weet dat je kleding daar extra mooi van blijft. De limited Edition is echt supertof en het zou echt ongelofelijk leuk zijn om een jaar gratis wassen te winnen! Ik zou het zo goed kunnen gebruiken voor onder andere mijn nieuwe setje kleding! :)

Beantwoorden

Jurgen

22 oktober 2015 om 21:09

Wat een leuke actie! Wat zou het leuk zijn om mijn vriendin hiermee te verassen. We wassen al jaren met Robijn, maar deze editie kennen wij nog niet.

Beantwoorden

Tanja Kuijer

23 oktober 2015 om 00:28

Wauw wat een onwijs leuke en heerlijke actie Passievrouwen.com! Ik word hier helemaal vrolijk van! Als er iets lekker is dan zijn het de geuren van Robijn wel! Zo heerlijk fris en fruitig, en de geur blijft heerlijk lang in het wasgoed zitten!. Fantastisch dat wij nu kans maken op en jaar lang gratis Robijn, en dan ook nog de Limited edition Wild Sensation!! De naam zegt het al; een heerlijke wilde sensatie van geur! Hmmm! Hier zou ik dol graag al het wasgoed van mijn hele gezin mee wassen, zodat alles heerlijk ruikt! Maar het allerliefste toch wel mijn lievelings trui! Zodat hij heerlijk zacht is en lekker fris ruikt. Dat zou geweldig zijn en onwijs genieten zijn elke keer als ik een was draai met Robijn Wasverzachter Wild sensation!. Dank voor deze heerlijke kans! uiteraard volg ik jullie op facebook, Twitter en Instagram. En nu maar heel hard duimen en hopen dat deze heerlijke prijs heel misschien wel naar ons toe mag komen 😀 Groetjes Tanja.

Beantwoorden

Juliette van der Spank

25 oktober 2015 om 10:29

Robijn is absoluut een topmerk en heerlijke geur. De limited Edition wil ik wel gebruiken om mijn nieuwe jurkje te wassen voor een heel gaaf feestje

Beantwoorden

Monique Rijksen

26 oktober 2015 om 00:41

Geniale winactie. Ik wil mijn spijkerbroek vaak wassen en lekker laten ruiken met Sensation! Wauw

Beantwoorden

Saskia

26 oktober 2015 om 08:33

Robijn heeft altijd zo’n frisse geur. Ik wil wel een haar lang mijn heerlijk vest wassen met Ronijn omdat het nu toch koud wordt en het lekker fris is

Beantwoorden

Jip de Bakker

26 oktober 2015 om 10:25

Wassen vind ik nou niet het leukste om te doen maar met een heerlijk geurtje wordt t aangenamer. Ik doe de was voor mijn vrouw dan wel een jaar lang!

Beantwoorden

Sebastiaan

26 oktober 2015 om 19:26

Een erg lekkere sensatie die ik graag wil proberen voor mijn boxershorts

Beantwoorden

Sarena

27 oktober 2015 om 16:01

Ik waag graag een kansje voor deze superprijs. Ik doe graag mee en vind Robijn altijd erg lekker ruiken. Ik zou graag de was doen met mijn lievelingsjurkje op 30 graden in het wolprogramma. Dat draag ik graag in de wintermaanden.

Beantwoorden

Lisette de Jong

27 oktober 2015 om 21:43

Wauw! Altijd al een jaar lang gratis wassen willen winnen! Ik wil graag mijn one size hippe spijkerbroek wassen met Robijn!

Beantwoorden

Manuela de Bruin

27 oktober 2015 om 22:33

Een super leuke winactie en ik wil nog een kansje wagen

Beantwoorden

Judith van de Besselaar

27 oktober 2015 om 22:37

Ik zou graag mijn beddengoed wassen omdat ik dat zo fris vind slapen

Beantwoorden

Floor Arts

27 oktober 2015 om 22:39

Ik doe de was met Robijn en vind dat zo fijn om bij mijn meisje te zijn en haar te verrassen met deze super leuke prijs

Beantwoorden

Claudia de Swart

27 oktober 2015 om 22:43

Ik heb een gezin met vier kinderen en vind het fijn om een kwalitatief wasmiddel te gebruiken en Robijn is altijd fijn voor de kinderkleertjes

Beantwoorden

Jorien van Hout

27 oktober 2015 om 22:45

Ik heb een hekel aan de was en zou graag wel
Iemand willen dat iederen week komt doen

Beantwoorden

Soraya1956

27 oktober 2015 om 22:46

Ik was graag mijn handdoeken met Robijn en ben super enthousiast

Beantwoorden

Ruben

27 oktober 2015 om 22:48

Ik vind Robijj erg lekker

Beantwoorden

Toyboy

27 oktober 2015 om 22:49

Ik zou mijn schatje wel willen wassen met Robijn

Beantwoorden

Jan Mennenga

27 oktober 2015 om 22:54

Ik wil graag wassen met Robijn om mijn wekelijkse wasjes te doen en flink aan het wassen gaan

Beantwoorden

Sietske

27 oktober 2015 om 22:58

Jippie nog even een berichtje om kans te maken. Ik heb nu het Jumbo huismiddel omdat ik robijn niet kan braken en wil mijn beddengoed graag wassen met robijn

Beantwoorden

Catinca_Oosterink

27 oktober 2015 om 23:01

Ik zou gaan wassen in een asielzoekerscentrum

Beantwoorden

J van Ravenswaaij

27 oktober 2015 om 23:17

Wat vind ik dit fijn
Om voor Robijn te zijn
Ik zou graag wassen met dit wondermiddel
Laat mij winnen

Beantwoorden

Larissa

27 oktober 2015 om 23:27

Graag doe ik mee

Beantwoorden

Smit

21 januari 2020 om 13:16

Ik zou graag willen winnen! Ik was al jaren met robijn. Ik heb een gezin van 7 en was 2x per dag! Zou hier een uitkomst zijn.

Beantwoorden

Jerina

10 december 2020 om 16:34

Ik wil er mijn nieuwe blouse mee wassen. Nog nooit gedragen, want geen feestjes nu. Dus in 2021 wil ik echt mee stoefen en buitenkomen post-covid! Lekker fris en gewassen! 2021 here I come! Robijn is fijn en fris, schitter wanneer de tijd er rijp voor is!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.