4

mei

Lemmo One 1
In Sport \ Gadgets, Review, Work-out

Passiescore:

Lekker de weg in de stad op met de elegante en stijlvolle LEMMO One

Door Redactie

In het Amsterdamse straatbeeld kom je de Lemmo One nu steeds meer tegen. De Berlijnse fietsfabrikant LEMMO introduceerde onlangs de nieuwste versie van de LEMMO One E+Bike. Met deze upgrade zet LEMMO een nieuwe standaard op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en slimme technologie in de fietsen. De nieuwe E+Bike vervangt het originele LEMMO One model volledig en biedt verbeterde prestaties en functies. Ontworpen in Nederland, gemaakt in Duitsland. Toegegeven, de Lemmo One oogt als een fraai stukje design, een e-bike bedoeld voor woon-werkritten en recreatieve tochten. Zelf noemen ze het een ‘e+bike’.

Nieuwe functionaliteiten

Fijn aan dit nieuwe model is dat je de de mogelijkheid hebt om de fiets zowel elektrisch als traditioneel te gebruiken. Met een eenvoudige draai aan een dop kan de motor worden losgekoppeld, waardoor de naaf zonder weerstand draait. De belangrijkste elektronische componenten zijn niet geïntegreerd in het frame, maar geplaatst in een zogeheten Smartpac. Dat ziet er al erg stijlvol uit en is ook handig mee te nemen. Dit maakt onderhoud eenvoudiger en verlengt de levensduur van de fiets, omdat bij een technologische upgrade niet de hele fiets hoeft te worden vervangen. Het vernieuwde LEMMO-zadel beschikt over een verborgen vering die extra comfort biedt tijdens het fietsen. Deze slimme toevoeging zorgt voor een soepele rijervaring, terwijl het elegante ontwerp naadloos aansluit op het strakke uiterlijk van de fiets.

Lemmo One 1

 

Koppelsensor

Een geïntegreerde koppelsensor in de achterwielset reageert op de natuurlijke trapbeweging van jou als fietser en biedt een soepele en intuïtieve rijervaring die vergelijkbaar is met traditioneel fietsen, maar dan met de extra ondersteuning van een elektromotor. Ook heb je dubbele beveiliging met Apple Find My (beetje vergelijkbaar als Find my Iphone. Naast een GPS in de Smartpac biedt de nieuwe fiets een extra beveiliging met de in het frame geïntegreerde Apple Airtag en Apple ‘Find My’ functionaliteit. Dit betekent dat zowel de fiets als de Smartpac altijd en overal gelokaliseerd kunnen worden. Ook kun je de geïntegreerde smartphonehouder gemakkelijk om de nieuwe LEMMO One koppelen. Het nieuwe stuur van de LEMMO One is speciaal ontworpen om de universele smartphonehouder van LEMMO (apart verkrijgbaar) moeiteloos te integreren. Hierdoor kun je jouw smartphone veilig en comfortabel gebruiken tijdens het fietsen zonder afbreuk te doen aan het strakke en minimalistische uiterlijk van de fiets. Om optimaal van alle functies te genieten, is het aan te raden de Lemmo One-app te downloaden. Met de app kun je eenvoudig je fiets terugvinden dankzij de ingebouwde GPS en wordt de fiets automatisch herkend zodra de eigenaar in de buurt is.

Lemmo One 2

Stijlvol 

Het is een stijlvolle fiets met een uitneembaar Smartpac en dat zie je niet bij veel elektrische fietsen. Ook heb je een handige smartphonehouder, onder andere handig voor je navigatie, dus ideaal voor een mooie fietstocht door de stad of door de bossen. En je hebt twee mogelijkheden door de Dula mode. Hiermee kun je de motorloskoppelen om vervolgens zonder aandrijving te fietsen. Kortom, je hebt een e-bike plus gewone bike in één. De kabels zijn keurig weggewerkt, en de framebuizen vloeien naadloos in elkaar over zonder zichtbare lasnaden in het aluminium frame. Zelfs de kleurkeuzes – zand of grijs – stralen een subtiele eenvoud uit. De stijlvolle display is elegant geïntegreerd boven de accu in de bovenbuis, wat bijdraagt aan de strakke en opgeruimde look van het stuur. Wanneer ga jij een testrit maken?

Lemmo One 4

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.