6

mrt

espn_rundisney_tinkerbell_hero1
In Sport \ Evenementen

Passiescore:

Disneyland Parijs ‘Half-Marathon Weekend’

Door Redactie

get-ready

 Bron foto: Disneyland Paris

Hardlopen door Disney, dat klinkt als een soort droom. In Amerika is dit echter al de normaalste zaak van de wereld. Goed nieuws voor de Europeanen: volgend jaar krijgt Disneyland Parijs ook een hardloopevenement.

Alleen dit jaar al zijn er in de Verenigde Staten nog vijf aankomende hardloopweekenden. Deze bestaan meestal uit meerdere wedstrijden verdeeld over meerdere dagen. Het leuke is dat er vaak ook een bepaald thema aan de wedstrijden verbonden zit. Van de Tinker Bell Half Marathon tot de Avengers Super Heroes Half Marathon, niks is in Disney te gek en dat zie je ook aan de kostuums van de deelnemers. Maak je overigens geen zorgen over de woordjes marathon of halve marathon, want ook kortere afstanden zijn mogelijk.

Maar een hardloopwedstrijd lopen op een ander continent is een duur grapje en voor de meesten een ver-van-mijn-bed-show. Ook ik droom er al heel lang van en speurde regelmatig treurig de website af, omdat de wedstrijden in Amerika voor mij geen optie waren. Waarom deed Disneyland Parijs niet aan deze hype mee? En nu is het dan eindelijk zover!

We moeten er nog wel even op wachten. Van 23 tot 25 september 2016 is het eerste ‘Disneyland Paris Half-Marathon Inaugural Weekend’ een feit. We kunnen niet wachten! Inschrijven kan nog niet, maar je kunt je wel alvast aanmelden om als eerste informatie over de inschrijving te krijgen. Hopelijk komt er snel meer informatie en gaat dit net zo’n feestje worden als het in Amerika is.

Dit super sfeervolle filmpje van het ‘Disney Princess Half-Marathon Weekend’ in Walt Disney World smaakt naar meer, toch?

Ga jij meedoen aan de Disneyland Parijs hardloopwedstrijd?

Liefs,
Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.