27

jun

Knappe Nederlands elftal mannen
In Sport \ Evenementen

Passiescore:

De meest aantrekkelijke spelers van Oranje

Door Redactie

Nederland is in de ban van het Nederlands elftal en zelf verblijf ik op dit moment voor mijn werk en onderzoek ook in dit prachtige land. Oranje heeft in de groepsfase boven verwachting goed gespeeld, maar heel Nederland zag zichzelf al wereldkampioen worden na de monsterzege op Spanje. Deze jubelstemming heeft het gevolg dat het hele land zich in een uitgelaten toestand bevindt. Vanuit Passievrouwen hebben we onderzocht wie op dit moment de meest aantrekkelijke speler van het Nederlands elftal is.

Robin van Persie staat bovenaan de lijst als meest aantrekkelijke speler van het Nederlands elftal. Tijdens het WK in Zuid-Afrika was dit ook al zo. Bijna 23% van de Passievrouwen heeft hem op nummer 1 staan. Dat sportieve prestaties wel degelijk bijdragen aan de mate van aantrekkelijkheid laat (ook) Arjen Robben zien. Als een TGV rent hij over het voetbalveld, maar hij mag zich ook in deze ranking op de tweede plaats zien. Daley Blind staat op een derde plaats. Ook bij de redactie van Passievrouwen scoort Memphis Depay hoog: de favoriet van Veronique. Fleur en Chantal geven de voorkeur aan Daley Blind. Katie kiest voor Nigel de Jong, Laura heeft Wijnaldum op 1. Wie vind jij de meest aantrekkelijke speler op het WK van Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.