19

mei

Flow-Eindhoven-WomenOn-IMG_5675-600x250
In Sport \ Evenementen

Passiescore:

Helemaal hot: hardloopwedstrijden voor vrouwen

Door Tamara Schellekens

Het is helemaal in! Hardloopevenementen voor vrouwen. Amsterdam heeft in april de Rokjesdagloop. De Marikenloop in Nijmegen in mei trekt meer dan 15.000 vrouwen. 1 juni is de Rotterdam Ladies Run, 22 juni is Flow en 29 juni de Utregse meidenloop. Maar ook in Eindhoven is er een speciale hardloopwedstrijd voor vrouwen. Na de zeer geslaagde eerste editie in 2013 wordt op zondag 22 juni 2014 de tweede editie  van Flow, de Ladiesrun in Eindhoven, georganiseerd. Vandaag lichten we FLOW eruit. 

Flow-Eindhoven-WomenOn-IMG_5675-600x250

De Ladiesrun in Eindhoven is een initiatief van de stichting Marathon. De organisatie vindt dat vrouwen Flowwaardig zijn als ze bepaalde uitdagingen in het leven aangaan. En als ze na een prestatie euforie en trots ervaren. De vrouwen die Flowaardig zijn als zijn, kunnen kiezen uit twee afstanden: 5 en 10 km. Het IJssportcentrum in de Genneper Parken is het centrale organisatiepunt. De start en de finish liggen op de ijsbaan. Er zijn voldoende zitplaatsen om je familie je te laten aanmoedigen! Het parcours is zeer wisselend. Tijdens de tocht loop je onder meer via het Pieter van den Hoogenband zwemstadion, het Clarissenklooster en de Genneper watermolen. Langs de route verzorgen muziekgroepen en DJ’s voor de extra sfeer. Om 9.00 uur is het FLOW-terrein geopend, om 10.30 uur begint de gezamenlijke warming-up met Annamarie Thomas en om 11.00 uur start de 5 en 10 km.

Flow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.