27

mei

Uitgelicht Yogafest
In Sport \ Evenementen

Passiescore:

Yogafest transformeert de Houthavens

Door Redactie

Ben jij een yoga liefhebber? Dan hebben wij goed nieuws. Op 6 & 7 juni vindt de eerste editie van Yogafest Amsterdam plaats in de Houthavens met uitzicht op het IJ. Twee dagen lang ben je met volle overgave met het lichaam, hoofd en hart verbonden. Raak jij al enthousiast? Lees dan snel verder.

Yoga is de snelst groeiende lifestyle en bewegingsvorm van dit moment. In Nederland zijn alleen al 600.00 yogaliefhebbers. YogaFest Amsterdam sluit aan op de ontwikkelingen en behoeften van de maatschappij. Yoga en meditatie hebben bewezen een grote rol te spelen tegen de toenemende druk en de behoefte aan gezonder leven en bewegen. Samen met 1500 andere bezoekers, 30 nationale en internationale leraren zijn er 80 masterclasses yoga, meditatie, is er muziek, food en wellness.

Yogafest 2

Op deze dagen worden in vier verschillende tenten yoga, meditatie, muziek en food workshops met biologische producten van Ekoplaze, van Kyra de Vreeze en Kyrin Hall aangeboden. Ook is er een shopping lane waar yogakleding, boeken, reizen, yogaproducten en superfoods verkrijgbaar zijn. Verder worden er beauty workshops gegeven door een therapeute van dr. Hauschka en Karim – de internationale make up artist van dr. Hauschka – persoonlijk uw make-up zal verzorgen.

De (master) classes worden verzorgd door zowel nationale en internationale leraren. Deze lessen duren 1,5 of 3 uur en zijn voor zowel beginners als gevorderden. Speciaal vanuit de UK komt Sally Parkes en vanuit Frankrijk Mika de Brito. Natuurlijk is Yoga stilte, maar in diverse klassen wordt overdag muziek gebruikt als begeleiding om dieper in de les te komen of om extra energie te creëren. Op zaterdagavond zijn er speciale muzikale sessies.

Yogafest

Ben jij enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie en tickets op de website. Zien we jou verschijnen op de zen-zone van de Houthavens?

Door: Dewi Sanders

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.