15

sep

SIGG_Neon_Punk_visual_1_1307-2
In Sport \ Gadgets

Passiescore:

Neon drinkflessen

Door Tamara Schellekens

Ik ben de laatste weken lekker aan het hardlopen. Nieuwe running kleding, nieuwe hardloopschoenen, maar op mijn nieuwe crazy pink drinkfles was ik meteen verliefd. Ik kende het merk Sigg nog niet! Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld. De drinkflessen combineren Zwitserse kwaliteit met moderne designs. Sigg flessen zijn gemaakt uit één stuk aluminium. Sigg is 100% veilig, licht, duurzaam en waterdicht. Maar met hun nieuwe kleuren Neon PunkCrazy Pink, Freaky Orange en Funky Yellow vind ik echt dat alle Passievrouwen mogen kennismaken!
8441_60_Neon_Punk_Crazy_Pink
Neon betekent nieuw. En stralend. De Neon Punk collectie van Sigg glundert je tegemoet. De nieuwe drinkflessen zijn er in drie crispy kleuren: Crazy Pink, Freaky Orange en Funky Yellow. Uitgevoerd in solid matt voor een cool effect. De aludrinkflessen hebben een spierwitte dop. Water drinken is hipper dan hip. Incognito is impossible.
De super gave Sigg drinkflessen Neon Punk van 0,6 liter zijn verkrijgbaar in Crazy Pink, Freaky Orange en Funky Yellow. Kijk voor meer informatie op Fokkido.com. En deze stijlvolle drinkflessen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkels. De verkoopprijs is € 34,95.
8441_40_Neon_Punk_Funky_Yellow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.