14

sep

Road Glove Dash 2 MRL-R48968-092712
In Sport \ Gadgets

Passiescore:

Nieuwe hardloopschoenen van Merrell

Door Tamara Schellekens

Soms nog een paar zonnige dagen, maar de zomer loopt toch een klein beetje ten einde. Het dagelijkse leven gaat weer beginnen. Het is tijd om de vakantiekilo’s eraf te sporten. Tijd voor nieuwe hardloopschoenen.
Road Glove Dash 2 MRL-R48782-092712
 
Wil je rennen in stijl? Ga dan voor de Road Glove Dash 2. Deze hardloopschoen is voorzien van allerlei kwaliteiten en oogt stijlvol.

De hardloopschoen is in vier kleuruitvoeringen verkrijgbaar. Van vrouwelijk roze tot powerchick mintgroen. En ik ben dol op vrouwelijke roze! 
Road Glove Dash 2 MRL-R48968-092712
Met de M-Select Fresh krijg je geen mindere plezierige geurtjes in je schoen. De buitenzool is uitgerust met Vibram en dit zorgt voor extra stabiliteit onder alle omstandigheden. Het is een heerlijke comfort hardloopschoen en is erg geschikt voor ons Passievrouwen, die iets anders willen proberen. Door de o mm drop lijkt het echt alsof je op blote voeten loopt. Ook handig: reflecterende details voor de korte zichtbaarheid bij weinig tot geen licht! En de bovenflap houdt de viezigheid buiten je schoen. Wat is jouw favoriete hardloopschoen?
HPW-U-041810 364
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.