27

aug

CherryActive1
In Sport \ Gadgets

Passiescore:

Sportmaatje: Cherry Active

Door Tamara Schellekens

 

CherryActive1

Een beetje actieve sporter weet heel goed dat spierversterkende na het sporten net zo belangrijk is als het sporten zelf. CherryActive is een bijzonder en natuurlijk voedingssuplement dat bestaat uit gevriesdroogde schillen van de eerste klas Montmorency kers. Om dit poeder te maken, gebruikt CherryActive een unieke vriesdroogmethode, zonder toevoegingen.

De Montmorency kers bevat een uitzonderlijk hoge concentratie antioxidanten en melatonine. Dit laatste ingrediënt reguleert de slaapcyclus waardoor je langer en beter slaapt – en de spieren de tijd krijgen om te herstellen – De eerder genoemde antioxidanten verminderen de schade van vrije radicalen na jouw training waardoor de spieren sneller herstellen. Tot slot bevatten de bijzondere kersen ook nog antocyaninen. Dit is een natuurlijke ontstekingsremmende stof.

Ik hoor je denken: dit soort supplementen zijn toch alleen maar besteed aan topsporters? Nee, dit klopt niet! De huidige generatie sport behoorlijk veel en kan daarom zeker een natuurlijk product gebruiken dit onze spieren een klein beetje assisteert in het herstelproces. Een groot deel van de bevolking slikt vitaminetabletten en andere supplementen om het lichaam net even dat zetje te geven om nog beter te kunnen functioneren.

En je hoeft maar twee capsules CherryActive in te nemen! Binnen twintig minuten na het sporten zorgde in mijn geval (natuurlijk heb ik de capsules door mijn continue sportobsessie) voor een vermindering van de spierpijn of verzuring die ik in het verleden nog wel eens kreeg.

Stiekem word je daardoor nog meer gemotiveerd om meer te trainen en dat is natuurlijk mooi meegenomen. De capsules zijn groot, maar niet groter dan mijn enorme multivitamine preparaat die ik dagelijks naar binnen ‘werk’. De smaak is niet tot nauwelijks merkbaar en dat is wel zo prettig. Tot slot informeer ik je nog even graag over de ingrediënten: 100% puur gevriesgedroogde Montmorency kersenpoeder in vegetarische capsules (hydroxypropylmethylcellulose).

CherryActive (€ 29,99) is verkrijgbaar in een pot van 60 capsules. Je vindt dit bijzondere en vooral natuurlijke product exclusief bij de tuinen: www.detuinen.nl.

CherryActive2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.