23

aug

Nike
In Sport \ Evenementen, Kleding

Passiescore:

Nike Running: de nieuwste kleding

Door Tamara Schellekens

Nike Running: modieus en vrouwelijk

Nike blijft één van mijn favoriete sportmerken. Al jaren hockey ik op Nikeschoenen en ook mijn nieuwe training- en hardloopschoenen zijn van dit mooie merk. Tijdens de Nike Innovation Days in Amsterdam liet Nike de nieuwste kleding op running zien aan de pers en we hebben -als sport- en beautyjournalisten- dit ook meteen mogen testen! De producten konden direct getest worden tijdens de high-intensity NTC trainingen of de Nike+ Run Club die vanuit de Nike Store aan de Kalverstraat start.

Nike

Rose is mijn favoriete kleur en dit komt terug in een aantal van hun allernieuwste producten. Ik ben meteen verliefd op mijn nieuwste hardloopschoenen. Ik zet de belangrijkste nieuwe schoenen en kleding voor je op een rijtje:

Wendbaar, flexibel en modieus

De twee van Nike’s meest iconische schoentechnologieën zijn terug te vinden in de Nike Free Flyknit+: het ultra comfortabele Nike Flyknit+ bovenwerk dat voelt als een tweede huid en de flexibele Nike Free zool. Je voelt niet dat je deze trainingsschoen aan je voeten hebt: zo flexibel, zo zacht wendbaar. Ook deze schoenen zien er erg hip uit. Wat wil jij nog meer als je lekker over straat rent?

Hip over straat of in de gym

Nu hogeintensitiettrainingen populairder zijn dan ooit, geeft de nieuwe Nike Free Bonic vrouwen alle kracht die nodig is voor de zwaarste trainingen, terwijl ze er tegelijk geweldig uitzien. Deze trainingsschoen is een van de eerste ontwikkelde schoenen voor trainingen, waar je snel en sprankelend in beweegt. Snel, uitdagend, tijdens de body work-out, boot camps, kick boksen of zelf de interval training kun je je lichaam bewegen in alle standen en nog voel je deze schoenen niet! Comfortabel!

Nike

Meteen weer droog

Dri-FIT knit is een ultrazacht, lichtgewicht materiaal ontworpen om atleten te helpen een optimale lichaamstemperatuur te houden tijdens verschillende loopomstandigheden. Hoe warm of koud het ook is, deze kleding past zich aan aan de temperatuur. Je lichaam blijft warm (maar ook weer niet te heet), koelt minder snel af. Ook met wassen is het meteen weer droog en kun je dit bij de volgende training gewoon weer aan!

Nike Innovation Day Amsterdam

Unieke app: Nike Training Club

NTCSlanker, strakker of sterker willen worden? Probeer dan nu de NTC-app, die brengt fitness naar een hoger niveau. NTC is een training app voor het hele lichaam en geschikt voor elk niveau. De App bestaat uit 115 workouts en 120 losse cardio-, core- en krachttrainingen. Bovendien organiseert Nike elke maandagavond live NTC trainingen in en rond de Vondelkerk in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie Nike Training Club Nederland.

Bekijk de complete nieuwe Women’s collectie, voor alle verkoopinformatie, kijk op: www.nikestore.com.

Totaal 3 reacties

Marinka

5 september, 2013 om 00:57

Leuk! Ik sport 3x in de week.. En hoewel ik dan nooit make-up opdoen (waarom zou ik..;)) vind ik het wel leuk dat ik fijne en leuke sportkleding aan heb. Dan ga ik met meer plezier sporten.

Beantwoorden

Marinka

5 september, 2013 om 00:58

op doe*

Beantwoorden

Tamara Schellekens

5 september, 2013 om 12:06

De nieuwe Nike running kleding is helemaal geweldig!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.