15

mrt

large
In Sport \ Geen categorie

Passiescore:

Steeds meer trendy sportkleding!

Door Redactie

Erg gaaf om te zien dat steeds meer winkels leuke sportkleding hebben. H&M, Bershka, New Look en nog veel meer! Ook de sportmerken zelf beginnen steeds leukere aspecten en kleuren aan hun collectie toe te voegen. Stiekem geeft het een erg fijn gevoel om sportkleren te hebben die lekker zitten en er leuk uitzien. De leuke sportkleren alleen zijn al een reden om te gaan sporten!

Zelf beschik ik over een lange tight, een driekwart tight, een sportbh, een sport t-shirt en goede sportschoenen. Deze zijn echter wel van diverse sportmerken. Mijn lange tight is van Pro Touch (€ 44,99), deze heb ik gekocht bij een Intersport winkel. Deze zit erg fijn en is ook goed dik voor de winter! Hij stretcht goed mee en is lekker zacht. Ook goed om op te letten bij een tight is of er reflectors op zitten. Dit is erg handig als je in het donker gaat hardlopen, zodat auto’s je goed zien!

Mijn sport t-shirt is van Saucony, gekocht bij Runnersworld in Nijmegen. Deze stof ik erg fijn, aangezien het shirtje erg licht en luchtig is. Het laat de hitte vrij, waardoor het niet gaat plakken.

Mijn sportschoenen heb ik van New Balance met leuke kleurtjes. Zelf ik heb ze met een correctie erin, omdat ik snel naar binnen loop. Dit helpt dan om beter recht te lopen. Deze lopen erg fijn! Een tip als je sportschoenen gaat kopen: ga naar een hardloopspeciaalzaak als Runnersworld of Run2Day. Hier voeren ze vaak een hele loopanalyse uit, zodat ze weten welke schoenen het beste voor jou zijn.

 

Collage leuke sportkleren
Zelf vind ik het altijd heel leuk om al die sportkanalen te bekijken en het liefst zou ik alles kopen!  Want de leuke sportkleren zijn toch al een reden om zelf te gaan sporten! Wil jij er ook trendy uitzien tijdens het sporten? Kijk voor inspiratie op: www.hm.com/nl, www.newlook.com/eu, www.bershka.com en diverse andere sites.

Door: Dewi Sanders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.