20

apr

IMG_1148
In Sport \ Geen categorie

Passiescore:

Vijf keer spannende dates voor koppels

Door Redactie

Tijdens de honeymoon fase doen koppels veel leuke dingen. Daten is dan ook dé manier om te ontdekken of het wel of geen match is. Als je eenmaal een koppel bent, ga je waarschijnlijk veel tijd met elkaar spenderen. Toch plant echt niet elk koppel voldoende dates met elkaar in. Natuurlijk: een avondje Netflix en chill is òòk qualitytime, maar het kan echt wel wat romantischer en spannender dan dat. In dit artikel geven we je vijf leuke en spannende date-ideeën die je samen met je lief kunt uitvoeren.

Elkaar natekenen (Titanic stijl)

Iedereen kent de beroemde scène uit de Titanic: Jack die een ietwat pikante tekening van Rose maakt. Opgevolgd door een stomende sekspartij in de auto. Hoewel je partner en jij waarschijnlijk niet op een boot zitten, kunnen jullie prima een soortgelijke ervaring opdoen. Het enige wat jullie nodig hebben is een potlood en papier. Of de tekening echt zo mooi wordt is nog maar de vraag, maar lol is in ieder geval wél gegarandeerd.

Een lesje motorrijden

Motorrijden is ontzettend stoer, veel mensen willen het dan ook graag eens uitproberen. Juist daarom kan het een hele leuke date zijn om samen een les te volgen. Dit is een avontuurlijke ervaring om samen met je partner te beleven. Eerlijk is eerlijk: het is best wel spannend, maar ze zeggen dat angst bindt! Vind je motorrijden te eng? Dan kun je ook lekker samen gaan mountainbiken.

IMG_1148

Experimenteren in de slaapkamer

Een spannende date hoeft niet duur of ver van huis te zijn: je kunt ook thuis veel plezier hebben. Ga eerst samen koken en heerlijk dineren. Daarna kunnen jullie het feest in de slaapkamer voortzetten. Jullie kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om eens te kijken of er leuke toys zijn die jullie een extra speciale avond kunnen bezorgen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om te experimenteren met een butplug, een cockring of een andere toy?

Bungeejumpen

Bungeejumpen is een echte bucketlist-activiteit. Juist daarom kan het zo leuk zijn om deze ervaring samen met je partner te delen. Erg spannend, maar ook ontzettend vet! Je maakt tijdens zo’n activiteit ook veel endorfine aan, wat je lichaam ook doet bij intiem contact.

Organiseer een lingeriediner

Deze laatste tip is ook erg leuk als je op zoek bent naar plezier in de slaapkamer. Het woord lingeriediner verklapt al wat je gaat doen tijdens deze date. Jullie zorgen dat er lekker eten is. Je kunt het zelf koken of bestellen. Dek de tafel en geniet samen van het diner terwijl jullie gekleed zijn in het sexyste ondergoed dat er in de kast hangt. Dit is een grappige, toch spannende ervaring. Bereid trouwens wel een sexy recept voor, dit maakt het een stuk plezierig om op te eten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.