19

aug

Helmonline 2
In Sport \ Gadgets, Kleding

Passiescore:

De mooiste tochten met de motor en het belang van een helm

Door Redactie

Op een motor rijden geeft een gevoel van vrijheid. Je hoort de wind door de haren en je voelt pas echt de snelheid van de motor. Dit is totaal anders dan in een auto. Vaak ben je wat avontuurlijk ingesteld. Het is lekker in de buitenlucht. Je kunt ook op vakantie gaan met de motor Je moet je wel goed beschermen met je motor omdat je meer dan gemiddeld kwetsbaar bent. Wat zijn mooie tochten om te maken met de motor? 

Bescherming

Een helm koop je omdat dit een goede bescherming is voor je hoofd. Maar niet alleen je hoofd, maar wek de meest belangrijke bescherming. Het uiterlijk van een motorhelm is ook belangrijk. Je wil wel graag gezien worden met een mooie helm. Er zijn genoeg mooie varianten en je kunt kiezen in merk, kleur, rijstijl, helmtype en natuurlijk de afmetingen. Heb je een groot of klein hoofd, dat maakt al het verschil. Helmonline heeft verschillende soorten helmen, die je kunnen beschermen. Wat vind jij het prettigste in gebruikte materialen? Je kiest voor een motorhelm omdat je met hoge snelheden kunt worden geraakt en eventueel worden gelanceerd. Ook is het natuurlijk wettelijk verplicht om een goede helm te dragen.

Avontuur

Bij een nieuwe motorhelm is het goed om na e denken wat je nodig hebt. Ga je voor avontuur of houd je van lekker rustig rond toeren? Vind je het vooral leuk om af en toe de motor te pakken of kies je voor een lange motorvakantie? Je hebt een adventurehelm, een jethelm, systeemhelm of een integraalhelm, en welke eigenschappen vind je van belang? Lees hier ook nog andere blogs over de bescherming van een goede helm. Het is altijd handig om je goed in te lezen en goed voor jezelf te bepalen wat je belangrijk vindt en ook welke helm je mooi vindt.


Helmonline 1Bergen

In de bergen kun je mooie motortochten maken met mooie vergezichten. Wat dacht je van een mooie toch door Italië langs alle meren of heb je wel eens gedacht aan de Dolomieten in Italië? Een ruig berglandschap waar je mooie panorama uitzichten hebt. Maar Oostenrijk en Zwitserland zijn ook prachtig in de zomer. En de wijngaarden en wijnroute in Duitsland is een echte aanrader. Op de motor hoef je ook niet zo veel mee te nemen als je overnacht in een hotel of B&B. Bij iedere vakantie kun jij een passende helm vinden, want die heb je in ieder geval altijd nodig!

Helmonline 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.