27

aug

puma schoen
In Sport \ Kleding

Passiescore:

PUMA: “Waar train je voor?”

Door Redactie

”Waar train je voor?” is de vraag die PUMA aan iedereen stelt. PUMA is een nieuwe campagne gestart genaamd; Forever Faster met een speciale focus op training. PUMA daagt je uit om meer energie en positiviteit in hun training te stoppen. PUMA ziet trainen als middel om positiever, sterker en fitter te worden. Want hoe meer energie je in je training stopt, hoe meer je eruit haalt.

176022-28_PRODUCT_IGNITE_XT_150308_JWJ_RT_AW15_0144-51324c-original-1439280948

De ambassadeurs van PUMA, waaronder Usain Bolt, Rihanna, Sergio Agüero, voetbalclub Arsenal en het nationale boksteam van Cuba, brengen deze campagne tot leven door middel van een serie trainingsvideo’s. De videoserie geeft een beeld van het trainingsregime van de ambassadeurs en laat zien wat zij ondergaan om de beste te blijven. De nieuwe IGNITE XT schoen van PUMA ondersteunt de ambassadeurs om hun trainingsregime tot een succes te maken. De trainingsschoen biedt energie en flexibiliteit. Meer informatie over de IGNITE XT trainingsschoen is te vinden op de website. Hieronder alvast een voorproefje van een trainingsvideo met Usain Bolt, bekend als de snelste man ter wereld!

Leuk weetje: PUMA heeft een app ontwikkeld genaamd de PUMATRAC hardloop app waarmee je de hashtag #NoMatterWhat kunt delen op social media. Zo kun je worden begeleid met de tools en motivatie krijgen die je nodig hebt om sneller, sterker en krachtiger te worden. De ambassadeurs motiveren je om net zo hard te trainen als hen!

Wat vind jij van de IGNITE XT trainingsschoen? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram!

Door: Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.