12

sep

Uitgelicht Fitnesstrends After Summer
In Sport \ Work-out

Passiescore:

Fitnesstrends After Summer

Door Redactie

De vakantie zit erop en dat betekent dat de vakantiekilo’s die ontstaan zijn na al die heerlijke Franse wijntjes en goddelijke pasta’s, er weer vanaf gesport moeten worden. En laat nu de geweldige combinatie van kracht- en conditietraining helemaal in zijn. Technogym speelt in op de nieuwe trends.

Staat een tripje naar de sportschool bij jou in de planning? Kies dan voor een combinatie van kracht- en conditietrainingen. Het idee dat wij vrouwen zogenaamde ‘mannen’ worden van krachttraining is allang vervolgen. Krachttraining zorgt inderdaad voor toename van de spiermassa, maar deze toename zorgt juist voor verbranding van calorieën tussen de trainingen door en dat terwijl je met cardio de calorieën tussen de trainingen door verbrand. Deze combinatie zorgt ervoor dat de vakantiekilo’s eraf vliegen.

Fitnesstrends 2

Ook heeft deze combinatie nog een pluspuntje. Het zorgt niet alleen voor een strak lichaam (waar we het voornamelijk voor doen), maar het bevordert ook de wellness. Er ontstaat een betere levensstijl die wordt veroorzaakt door regelmatig bewegen, gezoend eten en positief denken.

Fitnesstrends

Hierbij geven we je nog een top 10 van de trends fitnessvormen 2015:

  1. Bodyweight training
  2. Intervaltraining op hoge intensiteit
  3. Goed opgeleide en gecertificeerde en ervaren fitnessprofessionals
  4. Krachttraining
  5. Personal training
  6. Bewegen en afvallen
  7. Yoga
  8. Fitnessprogramma’s voor ouderen
  9. Functionele fitness
  10. Personal training voor groepen

Zelf ben ik vooral van de krachttraining en het (lange) afstand hardlopen. Waar train jij voor? En wat is jou favoriete training? Laat het ons weten!

 

Door: Dewi Sanders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.