14

jul

Artis 6

Passiescore:

Gezelligheid tijdens de Zoomeravond van Artis

Door Redactie

Hoe leuk is het om lekker in de avond de dierentuin te bezoeken? Artis heeft de Zoomeravond tot en met het eerste weekend van september. Je kunt er picknicken, er zijn speciale activiteiten zoals zang, dans, muziek, poppenkast en extra verhalen rondom de dieren. Met de speciale picknicktas van Artis heb je een gevulde tas met lekkere biertjes, frisdrankjes, nootjes, chips, olijven en zelfs een opener. Ook zijn er verschillende kraampjes waar je eten kunt kopen zoals gezonde ijsjes, pokebowls, biertjes en ander lekkers. Maar je kunt ook je eigen picknick mee nemen en op een kleedje gaan zitten en lekker luisteren naar de muziek.

Live muziek

Je hebt leuke livemuziek door de gehele dierentuin heen. Een complete band in de muziekkapel tot live muziek op de electronische orgel bij binnenkomst. Ook voor de kinderen is er poppenkast met de echte Jan Klaassen, die normaal optreedt op de Dam. Maar nu helemaal in de sfeer van de dieren en de dierentuin. Speciale voorstellingen door medewerkers van Artis over Artis vertelt: je kunt alle vragen stellen over de dieren.

Artis 1
Artis 4

Tijdens de Zoomeravond heb je een speciale kinderroute, leuk om met de kinderen te lopen. Toch blijven de dieren voor de kinderen het hoogtepunt (en natuurlijk de lekkere ijsjes).Leuke speciale activiteiten voor kinderen dus een leuk uitje voor in de zomervakantie.

Planetarium

In het planetarium heb je een speciale film, die je meeneemt door het heelal. Over de sterren en de film zie je als het ware in de lucht op de koepel. Het overkoepelende thema van de Zoomeravonden zijn Planetary, waarbij we ons focussen op een gezonde aarde en de toekomst. Dit zie je terug in de verandering die Artis op dit moment ondergaat door een prettige leefruimte voor de dieren te creëren. Een ander voorbeeld zijn de speciale fokprogramma’s voor dieren en planten, die in het wild een uitstervend ras zijn.

Artis 5

De sfeer is erg relaxed en als je iedereen zo gezellig op een picknickkleedje ziet zitten, heeft het wel wat weg van een festival. Het ziet er heel gezellig uit. De Zoomeravond is iedere zaterdagavond vanaf 16.00 uur. Speciale kaarten koop je hier. Ieder weekend is het programma anders, dus de meest actuele artiesten en optredens vind je hier. Leuk voor de zomervakantie om de dierentuin Artis eens op een andere manier te bezoeken.

Artis 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.