11

jun

Vacanceselect1
In Travel \ Kamperen, Reizen

Passiescore:

Leuke tips om te gaan kamperen en vroeg boeken

Door Redactie

We zaten met ons gezin en de meisjes, die nu groter worden, al maanden te twijfelen waar we naar toe op vakantie zouden gaan. Luxe kamperen zou een optie kunnen zijn. We hebben allebei goede herinneringen aan kamperen met onze ouders in een luxe ingerichte tent met alle gemakken voorzien. De eerste keer dat we in Frankrijk gingen kamperen, was in Sarlat en Souillac. Heerlijk was dat! En op de camping hebben onze meisjes toch de beste mogelijkheid om vriendinnetjes te maken en de speeltoestellen zijn in de buurt, maar waar en zouden we wel op vakantie gaan dit jaar? Wat zijn de redenen waarom we nu toch voor de camping kiezen?

Buitenland 

Eigenlijk waren we wel toe aan een lekkere vakantie in het buitenland. Na vorig jaar hebben we er weer zin in om er even echt uit en verder weg te gaan. In Nederland heb je toch te maken met wisselende winterse omstandigheden en ook dit voorjaar was het op z’n minst gezegd wisselend qua weer. Het kan natuurlijk net zo warm worden als vorig jaar, maar ook flink regenen. Nu vinden we onze meisjes oud genoeg om toch iets verder op vakantie te gaan dan de Nederlandse kust, de Veluwe of het zuiden van Limburg. We waren ons aan het oriënteren op een luxe campingvakantie in Frankrijk. Niet te diep naar het Zuiden, maar gewoon op gemiddeld vijf tot zes uur rijden. Wanneer de situatie rondom Corona zou veranderen, zouden we dan ook eventueel snel weer thuis zijn.
Vacanceselect1

Luxe

We houden allemaal van de natuur, lekker wandelen en erop uit trekken me de wandelwagen of fiets. Het geeft rust en lekker de ruimte. Over het algemeen vind je de campings van Vacanceselect in een mooie omgeving. We gaan dit jaar wel voor een luxe ingerichte stacaravan zodat we van alle gemakken zijn voorzien. Het is met zo’n klein meisje wel handig om alle sanitaire voorzieningen in de buurt te hebben. En je hebt zelfs in de meeste stacaravans airconditioning. Ook de kinderanimatieprogramma’s zijn erg fijn voor onze jonge kinderen. We hebben jarenlang de goede verhalen van onze vrienden gehoord en vinden het nu leuk om onze meisjes in de kinderdisco te zien dansen. Ook is het fijn dat je niet iedere avond hoeft te koken omdat er ook een uitstekend restaurant bij de meeste campings aanwezig is. Soms is vers koken fijn, maar aanschuiven is gezellig en dan kun je lekker langer bij het zwembad of het meer blijven hangen.

Spannend

We hebben wel goed nagedacht, maar we willen ook geen risico lopen, dat er dadelijk geen leuke accommodatie meer te krijgen is. En het voordeel is dat je met Vacanceslect de mogelijkheid hebt om tot veertien dagen voor dat je vakantie begint nog te wijzigen of te veranderen zonder dat je een reden moet opgeven. Als je bijvoorbeeld niet in staat bent om te reizen omdat de regering heeft bepaald dat je niet mag reizen, kun je annuleren tot op de dag van aankomst. Het voordeel is ook dat je met deze speciale verzekering de Covid-dekking hebt, die je beschermt tijdens je verblijf door onvoorziene omstandigheden. Meer over deze verzekering kun je hier lezen. Deze verzekering trok ons wel over de streep om op tijd te boeken.

Wij kijken uit naar onze zomervakantie met de meisjes. We gaan samen met vrienden, dus we hebben in ieder geval elkaar als de maatregelen onverhoopt zouden worden aangepast. Waar gaan jullie naar toe op vakantie?

Vacanceselect

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.