25

feb

D47B183D5D0A419BB5FDDF13BF79BA3F

Passiescore:

Surf poncho meenemen op vakantie

Door Redactie

Nu we te horen hebben gekregen dat de maatregelen langzaamaan versoepeld mogen worden, kunnen we hopen op het maken van mooie reizen! Of dat nou in Europa is of buiten Europa, laten we helemaal aan jou over. Wel willen we je adviseren om zeker een comfy surf poncho mee te nemen! Ben je hier nog niet mee bekend? Lees dan snel verder!

De surf poncho

Aller eerst is het goed om te weten wat een surf poncho nou precies is. De naam zegt het natuurlijk zelf al, maar de poncho biedt nog veel meer. Oorspronkelijk wordt de surf poncho voornamelijk door surfers gebruikt, om hen zelf in aan- en uit te kleden in het openbaar. De surf poncho biedt privacy, houdt je warm en je kan je zelf er super gemakkelijk mee afdrogen.  Je kunt je natuurlijk voorstellen dat als je een hele dag lekker hebt gesurft je het ontzettend koud kan hebben zodra je het water verlaten hebt, dan is zo’n surf poncho dus ideaal! Wij raden aan om voor een surf poncho te gaan die van badstof is. Er zijn genoeg leuke dames surf poncho’s te vinden die van badstof zijn!

D47B183D5D0A419BB5FDDF13BF79BA3F

Meerdere doeleinden

Wie zegt dat een surf poncho slechts bedoeld is voor de surfers onder ons? Surf poncho’s zijn ook zeer prettig om thuis te dragen, denk bijvoorbeeld aan wanneer je net uit de douche komt! Trek hem over je hoofd heen en je hebt je badjas niet eens meer nodig. Lekker handig dus. Maar je kunt het ook gebruiken in plaats van je fleece dekentje, badstoffen surf poncho’s zijn heerlijk zacht dus ze kunnen met gemak dienen als een deken. Of neem het mee op vakantie als handdoek, bespaar je veel ruimte mee in je koffer. Kortom, je kunt het zelf zo gek maken als je wilt als het om de poncho’s gaat. Wij met Passievrouwen zijn er in ieder geval helemaal weg van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.