7

feb

IMG_8893
In Travel \ Dagje weg, Hotels

Passiescore:

Werk eens een dag vanuit een andere locatie: Capital C

Door Redactie

Het is best lekker om zo eens een dagje van huis te zijn en ergens anders te gaan werken. VoorDeThuiswerkers is een briljant concept en ook nieuw! Je kunt zo je eigen hotelkamer, vergaderzaal of exclusieve locatie boeken om een dagje ergens anders te zijn. Zo mochten we met de redactie onlangs werken in de Pink Salon (vergaderruimte) van Capital C, de voormalige diamantenbeurs van Amsterdam. Zo word je in één dag even helemaal in de watten gelegd met lekkere verse koffie en thee en werk je vanaf een inspirerende en onderscheidende locatie. In dit artikel delen we een aantal voordelen met jullie. 

Inspirerende omgeving

De vergaderruimte in Capital C en in het bijzonder the Pink Salon heeft heerlijke ruime vergaderstoelen, waar je heerlijk in kunt zitten, werken met een tafelblad, waar je gemakkelijk je laptop op zet en ook zo een online meeting kunt draaien. Bij Capital C heb je namelijk ook creatieve werkplekken. Je kunt bijvoorbeeld een bureau voor een dag of meerdere dag per week huren en dan word je lid van de community. Op de beurs, waar ooit de diamanten werden verhandeld, is nu de nieuwste creatieve hotspot van Amsterdam in ontwikkeling! Uiteindelijk is het de bedoeling dat het een bruisend gebouw wordt waar binnenkort na de Coronatijd ook een nieuw restaurant wordt geopend. Ook zijn er genoeg bedrijven die hun eigen vierkanten meters huren met een aantal bureaus. Dit wordt afgeschermd door glazen wanden, waardoor openheid wordt gecreëerd in het pand en je dus ook kunt aankloppen bij verschillende bedrijven met allerlei expertises om jouw ideeën tot bloei te brengen. Binden en verbinden is het motto van Capital C. Zo kun je flexibele plekken en co-work huren voor een paar uur, maar ook voor een vaste plaats.

Ook is er op de zesde verdieping een gaaf uitzicht en een prachtige locatie met glazen koepel om de gaafste evenementen te organiseren. De glazen koepel staat bovenop het gebouw en heeft een indrukwekkend uitzicht. Na de Coronatijd hoopt Capital C weer leuke evenementen te mogen organiseren. Daarnaast heeft Capital C ook wisselende kunstgalerieën, die hun kunst tonen en alleen al een wandeling door het trappenhuis met de verschillende creatieve ideeën is een work-out waard!

IMG_8895

Lekkere koffie en thee

Thuis ben je je eigen koffie gewend, maar een koffie to go of ergens anders smaakt toch vaak lekkerder. Heb jij dat ook? Heerlijke cappuccino en verse gemberthee zijn de smaakmakers bij Capital C. En de lunch to go, die koop je gewoon in de Wibautstraat waar genoeg afhaalpunten zijn voor lekkere verse broodjes of een heerlijke soep, zodat je ook een andere lunch dan thuis hebt.

Minder afleiding

Als je op een andere locatie werkt, word je meer gestimuleerd en gemotiveerd om je echt te focussen. Het allerbelangrijkste is de goede internetverbinding, maar dat zit bij Capital C wel goed. Het is wel goed voor je discipline om je echt te concentreren op je werk en niet te worden afgeleid door de anderen. Vaak is het extra werken vanaf een unieke locatie een veel positievere beleving als je het met een geweldig uitzicht doet. Reguliere werkdagen op kantoor zorgen toch voor voelbare tijdsdruk.

Ontmoet leuke mensen

Uiteraard is dit pas na Corona weer gemakkelijker dan nu, maar op een onderscheidende locatie kun je ook gelijkgestemde en leuke mensen ontmoeten. Misschien kom je samen wel tot een briljant idee? Vaak kun je ook even een andere ruimte op zoeken. Bij Capital C heb je ook kleinere ruimtes waar je even kunt bellen, chillen of een overleg kunt plannen.

pinksalon_WK_0211

Lijkt dit jou ook wat? Als je naar de website van Voor de thuiswerkers gaat, vind je daar unieke locaties in Nederland om voor een dag te huren. Al beschikbaar voor één dag vanaf € 30,- inclusief koffie en thee. Ook na de Coronatijd helpt dit platform om je een unieke en onderscheidende werk- of vergaderlocatie te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.