28

nov

chance
In Lifestyle \ Geen categorie

Passiescore:

Oscar & Babette® Organic Botanical Dog Shampoo Bars

Door Wendy Versteeg

Ik vind het als kustbewoner heerlijk om langs het strand te wandelen, door het zand te ploeteren of om gewoon even uit te waaien. Natuurlijk doe ik dat het liefste met mijn kinderen en daarbij mag onze trouwe viervoeter natuurlijk niet ontbreken. Hij vindt het heerlijk om even te rennen over het zand om maar te zwijgen over de snoekduiken die hij in zee maakt. Maar… bij thuiskomst kom je er altijd weer achter dat de zee in je huis rond dwaalt, dus wordt het hoog tijd voor een honden-douche of bad. Dit geldt trouwens ook voor dagen dat er zomaar een stel lippen zorgen voor een gekleurde afdruk op je voorhoofd.

hond 2

Hiervoor gebruik ik sinds kort de heerlijke Oscar’s Dirty Dog Grooming Bar (€ 8,95) van Oscar en Babette. De combinatie van eucalyptus en lavendel komen je tijdens het wassen al snel tegemoet en laten de geur van de zee achter in het doucheputje. Deze samenstelling zorgt er ook voor dat je hond heerlijk rustig onder de douche blijft, want het feit blijft al houdt mijn doggie nog zoveel van de zee, douchen blijft drie keer slikken.

hond1

Oscar & Babette® staat qua merk ‘For a Joyful Way of Living’, oftewel genieten van alle dingen die het leven leuk maken, met producten voor zowel mens als dier. Geïnspireerd op het vrije en ‘groene’ buitenleven van de eigenaren van de twee ruwharige standaard teckels Oscar en Babette, ontstond een met veel zorg, aandacht en vooral liefde ontwikkeld assortiment van unieke, pure producten. Stuk voor stuk hebben deze een natuurlijke, daar waar mogelijk biologische basis.

Er zijn diverse hondenshampoos op de markt, waarvan de meeste in vloeibare vorm. Het grote nadeel hiervan is, dat je er al snel te veel van gebruikt. Voor veel formules worden bovendien synthetische ingrediënten en sterk schuimende werkstoffen zoals Sodium Lauryl Sulfate (SLS) en Sodium Laureth Sulfate (SLES) gebruikt. Deze kunnen de huid en vacht van de hond flink uitdrogen. Deze zeep in vaste zeepvorm is gemaakt op basis van biologische ingrediënten en 100% natuurlijke, plantaardige werkstoffen waaronder; cacaoboter, olijf-, kokos,- en calendula olie, alsmede biologische etherische oliën van eucalyptus, tea tree en lavendel.

hond 3

De zeep is zuinig in gebruik. Naar alle waarschijnlijkheid kun je een hond met een zeep met gemak 15 a 20 keer (ligt een beetje aan het formaat van de hond) wassen. De formule schuimt ligt en zorgt inderdaad voor een heerlijke, zachte en glanzende vacht. Goed-gekeurd! Er is trouwens ook een ‘teefjes’ variant verkrijgbaar. Babette bevat citronella en citroengras met tea tree oil voor het verdrijven van ongewenste vachtbewoners.

De producten van Oscar & Babette® kun je bestellen via: www.oscarenbabette.nl. Je kunt dit leuke merk ook volgen via Twitter: https://twitter.com/OscarEnbabette. Let vooral ook even op de enige afbeeldingen die hier van hoofdrolspelers Oscar en Babette voorbij komen.

 

 

 

1 Reactie

Josianne

6 november 2018 om 15:48

Ik wou kijken op jullie site hoe alles zit en zo het blijkt dus dat de site in gebruik dis.. heel jammer dit.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.