9

sep

Slapen 2
In Lifestyle \ Cadeautjes, Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Tips om meer tijd voor jezelf te nemen

Door Redactie

We zijn lekker met onze meisjes een aantal weken op vakantie geweest. Best fijn om er samen even tussenuit te zijn. Maar de afgelopen weken zijn 24/7 op elkaars lip geweest en dan kom je weer terug in het iets koudere en regenachtige Nederland en dan heb je niet meteen het gevoel dat je op vakantie bent geweest. Helaas. Ik merk wel dat ik weer behoefte heb aan een middagje me-time en even geen luiers wil verschonen of het spelletje memory spelen. Gelukkig gaan de meisjes volgende week weer naar de kinderopvang, dus tijd om een lekker dagje te plannen om mezelf in de watten te leggen. Waar zit ik aan te denken?

Lekker verwennen

Als eerste wil ik graag een afspraak maken bij de schoonheidsspecialiste. Lekker mijn huid laten reinigen, de huid goed laten schoonmaken, wenkbrauwen weer goed laten vormen en ook een heerlijk maskertje en natuurlijk afsluiten met de massage. De kapper boek ik er dan meteen maar even bij. Kom ik meteen weer terug in een “nieuwe” ik. Haar een nieuwe kleur geven, lekker mijn haar laten stylen en/of föhnen en mezelf weer even op één zetten. Ik kan nu al uitkijken naar volgende week!

Afspraakje maken

Ook hebben mijn man en ik het erover om volgende week weer een avondje samen uit eten te gaan. We vragen een van de oppasmeisjes die de meisjes zal vermaken en we gaan weer eens goed en lekker uiteten. Vijf gangen, bijpassende wijnen, amuses en op de fiets naar huis. Natuurlijk zijn we op vakantie met de kids al een aantal keren uiteten geweest, maar samen is toch even geleden. Misschien eindigt de avond wel spannend:). Zal ik een vibrator kopen?

Cocksring 2

Drie keer per week wandelen

Ik heb zelf wel gemerkt dat ik mijn hoofd pas echt leeg kan maken door lekker naar buiten te gaan. Eigenlijk wil ik nu na de vakantie gewoon lekker drie keer per week minimaal een uur gaan lopen. Dan kun je pas echt je werk loslaten. De natuur doet wonderen. Ook de frisse lucht is prettig en ik merk dat ik dan sneller oplaad. We hebben tegenwoordig allerlei apps zoals het Ommetje en zelf op mijn werk hebben ze er een hele competitie omheen gebouwd. Hopelijk wordt het de komende weken nog wat beter weer en kunnen we lekker naar buiten. Een iets hogere temperatuur zou helemaal mooi zijn!

Boek lezen

Al maanden kom ik er minder aan toe, maar op vakantie had ik weer eens tijd voor een lekker boek en tijdschrift. Dat is mijn goede voornemen voor het najaar. Gewoon tijd nemen om een goed boek te lezen. Welke tips heb jij hier nog voor?

Sauna dagje plannen

Onlangs was een vriendin jarig en gaf ik haar een belevenisbon om samen een dagje naar de sauna te gaan. Het is al meer dan drie jaar geleden dat ik voor het laatst ben geweest en het laadt me helemaal op. Tijd om weer te plannen.

Yoga

Misschien ook goed om meer ontspanningsoefeningen te doen. Al een tijdje zit ik er over na te denken om een aantal lessen yoga uit te proberen. Zo krijg je een ontspannen gevoel wat je zelf ook thuis kunt creëren door een fijne app.

Ik krijg al weer helemaal zin om lekker tijd voor mezelf te nemen, want ik ben ook een betere mama voor de meisjes als ik ook even soms een momentje voor mezelf kan nemen. Hoe plan jij me time in?

1 Reactie

Ladykiller

23 april 2024 om 15:23

Het is belangrijk om tijd voor jezelf te nemen om je welzijn te bevorderen en stress te verminderen. Bepaal wat echt belangrijk voor je is en richt je daarop. Probeer meditatie, ademhalingsoefeningen of yoga om stress te verminderen.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.