9

apr

Goossens 1
In Lifestyle \ Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Trends en inspiratie voor warmte en sfeer in de woonkamer

Door Tamara Schellekens

Al ruim anderhalf jaar woon ik met veel plezier in dit huis. Maar aan echte sfeer en warmte ontbrak het nog. Daarom was het tijd om een styliste te vragen naar hoe ik nog meer sfeer en warmte kon krijgen in de woonkamer. In mijn woonkamer zit ik graag. Ik werk aan de tafel, kijk televisie en wil het graag zo gezellig mogelijk maken. Dit doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor familie en vrienden. Een woonkamer kun je gemakkelijk aanpassen qua uitstraling en seizoen. In de zomer geniet ik van luchtige en lichte kleurne en in de winter kan ik het weer anders warm en gezellig aankleden. 

Hieronder deel ik graag een aantal tips hoe je je woonkamer nog gezelliger kan maken.

Een sfeermaker in huis kan een Deense kachel zijn. De houtkachel met echt vuur geeft sfeer, is gezellig en werkt ook nog ontspannend. Bovendien kun je door het gebruik van een houtkachel ook besparen op energiekosten.

Een lekkere comfortabele bank waar je heerlijk op kunt liggen en zitten is prettig. Kussens kunnen ervoor zorgen dat je het knus en gezellig maakt. Afhankelijk van je persoonlijke stijl, wensen en behoeften kies je de juiste kleur, formaat en vorm. Het leuke aan Guyonne vond ik dat ze gebruik maakte van verschillende kleurenhoekjes. Mijn lievelingskleuren zijn turqoise, roze, zwart en wit en in ieder hoekje van mijn woonkamer heeft ze nu een eigen hoekje gemaakt.

Goossens 2

Door het toevoegen van textiel in je woonkamer kun je extra goed sfeer toevoegen. Een warme plaid, grote en zachte kussens en een gezellig en mooi vloerkleed zorgen al voor een super gezellige uitstraling. Ht rote voordeel van textiel is dat je het ieder seizoen gemakkelijk kunt vervangen of aanpassen. Waar je in de winter wilt gaan voor een mooie nepvacht op de vloer of bank, kies je in de lente en zomer juist voor vitrage, linnen en luchtig kantoen. Zo heb je met kleine aanpassingen meteen een ander interieur.

Goossens 1

Vloerkleden vind ik echt een aanvulling voor je interieur. Ik heb er dan ook veel plezier van sinds dat ik sinds drie weken een mooi vloerkleed heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.