4

jan

Je digitale coach 2
In Sport \ Geen categorie

Passiescore:

Het gaat nu écht gebeuren: personal training (de intake)

Door Tamara Schellekens

Gek word ik van mijn personal trainer. Hij blijft me achter de “vodden” zitten. Appen, mailen, bellen. “Wanneer gaan we nu eens aan de slag?”. Maar liever zo fanatiek dan niet. Het is nieuwjaar en ik kan er nu niet meer onderuit. Ik ga aan de slag met de Digitale Coach app. Eén of twee keer per week onder leiding van personal trainer Peer Pulles aan de slag met allerlei oefeningen, voeding, bewegen en doelen stellen.

Intake

Een paar weken geleden had ik de intake met Peer. In de beginsituatie hebben we vooraf samen bepaald wat mijn doelen zijn. Afvallen, meer bewegen en fit blijven. Op zich let ik al genoeg op gezonde voeding. Al mijn wensen leverde ik in eerste instantie aan via het digitale inschrijfformulier. Na de intake heeft Peer een op maat gemaakt trainingsschema voor me opgesteld waar ik me vanaf 8 januari 2018 aan moet gaan houden. Oef. Wat ik zo fijn aan je digitale coach is dat je de oefeningen gewoon thuis kunt doen. Ik neem me voor om tijdens mijn thuiswerkdag lekker in de pauze als afwisseling mijn doelen te behalen.

Je digitale coach 2

Voedingsadvies

Ook wat betreft voeding gaat Peer me voedingsadvies geven. Ik ga volgende week een week lang mijn voedingsdagboek bijhouden. Stap voor stap zal Peer me kleine veranderingen zodat het nieuwe voedingspatroon gemakkelijk is vol te houden. Je Digitale Coach gaat er vanuit dat de praktische adviezen uiteindelijk bij je passen en dat je dit vol kunt houden. Naast mijn training ga ik proberen zoveel mogelijk te bewegen en door middel van slaap te herstellen. Door middel van de PTtracker gaat hij me dagelijks monitoren. Mijn ervaringen zullen jullie vanaf nu iedere twee weken lezen op Passievrouwen!

Wat vind jij van een personal trainer? Hoe ga jij jouw goede voornemens waar maken?

Je digitale coach 1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.