20

dec

groen-eyes-nep-wimpers-kerst-make-up-loo

Passiescore:

4 rode budget make-upproducten voor kerst!

Door Redactie

Rood is natuurlijk de ultieme kerstkleur. Ik vind rood dat ook een prachtige kleur: in kleding, maar vooral in make-up! Ik hou van rode lipsticks, rode jasjes en dan vooral gecombineerd met zwart en zilver. Vandaag heb ik voor jullie de 4 leukste rode make-upproducten, van budgetmerken, zodat je in sexy red de kerst door komt!

Catrice Crushed Crystals nagellak

Catrice heeft een hele mooie, bijzondere, rode nagellak voor jullie klaar staan voor maar €3,39. Deze nagellak zorgt voor een briljante finish en een zandgevoel. De fijne kristallen in de nagellak zijn als een soort van diamantstof en creëren een bijzondere structuur en een exclusieve nagelstijl. De nagellak is overigens nog een een aantal andere leuke kleuren verkrijgbaar (pars, roze, zilver, etc.). Laat je nagels stralen met deze Crushed Crystals nagellak in 01 Royal REDding.

b90f33959dEssence lipliner

Essence heeft fantastische lipliners die ik zelf in een aantal kleuren heb. Nummer 14, femme fatale, is de perfecte rode basis voor alle rode lipsticks die je daar over heen gaat doen. Een felrode kleur die er voor zorgt dat je lipstick binnen de lijntjes blijft, dat het de hele dag blijft zitten en houdt je kissable tijdens de kerst en dat voor maar €0,99!

csm_50098_be70b045ac

Make-up Academy lipstick

Make-up Academy heeft een aantal prachtige rode lipsticks voor een prachtig prijsje. De MUA Scarlet Siren Matte Lipstick kost bij Kruidvat maar €3,49 en heeft een hele fijne formule. De lipstick is zacht en romig, waardoor deze heel gemakkelijk aan is te brengen. De matte finish maakt je make-uplook af!

8856345018398

 

NYC City Proof Twistable Intense Lip Color

Toch niet echt fan van die felle kleuren lipstick? Probeer de Intense Lip Color van NYC dan eens! Dit product is een soort van combinatie tussen een lippenbalsem en een lipstick. De pigmentatie is niet zo goed als die van een lipstick, maar er zit wel meer kleur in dan bij een gekleurde lippenbalsem. Voor €3,99 kun je deze South Ferry Berry al bemachtigen en geef je je lippen een gezond, rood kleurtje!

8856743149598

 

Met deze mooie rode producten kom je dus perfect en budgetproof de kerst door. Heb jij al een van deze producten? En bevallen ze? Laat het weten in de reacties! Ik heb in ieder geval erg veel zin om al mijn rode producten weer uit de kast te halen voor kerst!

Door: Fleur van Welie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.