19

dec

van gils rf
In Beauty \ mannen

Passiescore:

Lekker mannelijk! Van Gils FROSTED en LIVE

Door Wendy Versteeg

Ben jij voor jouw vriendje, vader, broer of wie weet de buurman op zoek naar een kerstcadeautje? Dan moet je vooral even dit item lezen over een tweetal heerlijke geuren! Van Gils biedt voor elke gelegenheid een herengeur, die past binnen de wereld van stijlvolle, succesvolle mannen. FROSTED en LIVE zijn sensuele en vooral onmiskenbaar mannelijke geuren. Beide passen perfect bij de komende wintermaanden en vormen tevens stijlvolle cadeaus voor onder de kerstboom.

Van Gils Parfums is het enige herenparfummerk van Nederlandse bodem. Het staat reeds decennia lang garant voor stijlvolle en mannelijke geuren, die de tijdloze en karakteristieke stijl van Van Gils reflecteren. Mannen hebben behoefte aan meerdere, goed bij hen passende geuren voor verschillende seizoenen, gelegenheden én vooral momenten in hun leven. Met Van Gils parfums kunnen zij hun stemming, gelegenheid of moment perfect harmoniëren met een daarbij passende geur!

van gils 5

Van Gils FROSTED is een prettige geur met een groen, intens fris en subtiel fruitig karakter, geschikt voor de avontuurlijke en actieve kant van de man. In de opening vind je topnoten van citroen en petit grain gemengd met aquatische geurnoten voor een intens verkwikkende ‘energy boost’. In de hart van de geur kom je fruitige en kruidige accenten tegen in de vorm van een mix van sappige groene appel, salie en oranjebloesem. Patchouli geeft in de basis van de geur haar verfijnde kracht, gehuld in de warmte en sensualiteit van muskus en tonkabonen.

van gils 2

Mijn persoonlijke favoriet is de Van Gils LIVE. Deze variant vertegenwoordigd vrijheid en genieten van het leven! Dit mannelijke parfum heeft een typisch houtachtig karakter, waarin oud-geurnoten een prominente rol spelen. In de topnoot vind je een sensatie van frisse berglucht gecombineerd met het sprankelende van sinaasappel en grapefruit. Het hart onthult een mix van frisse vetiver en het mysterieuze van patchouli. De basis is onmiskenbaar sensueel en warm door de combinatie van vanille, leer en oud wood geurnoten.

van gils

Van Gils FROSTED en LIVE zijn de perfecte wintergeuren voor stijlvolle mannen. Beide geuren vormen tevens de perfecte cadeaus voor onder de kerstboom. Naast de Eau de Toilette in verschillende inhoudsmaten, zijn van beide geuren tevens een After Shave (vanaf € 23,39), Shower Gel (vanaf € 12,95), Deodorant Spray (vanaf € 12,95) en Deodorant Stick (vanaf € 12,95) verkrijgbaar. Speciaal voor kerstdagen van 2014 zijn er van Van Gils FROSTED (€ 29,95) en LIVE (€ 34,95) luxe X-mas Gift Sets, bestaande uit een Eau de Toilette (30 ml voor FROSTED en 40 ml voor LIVE), Shower Gel (75 ml) en Deodorant Spray (50 ml).

van gils 4

De Van Gils-producten zijn verkrijgbaar bij parfumerieën en drogisterijen in binnen- en buitenland. Deze mooie sets zijn een aanrader onder iedere kerstboom en ik weet zeker dat heel mannelijk Nederland zal zwichten voor de fijne geuren! Voor meer informatie kun je even kijken op: www.vangilsparfums.com

1 Reactie

Mehmet

12 april 2022 om 18:51

Van Gils Live sizde var mı ?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.