29

okt

img_5965b
In Beauty \ Huidverzorging

Passiescore:

The Body Shop superfood masks

Door Wendy Versteeg

Deze maand introduceerde The Body Shop vijf sensationele nieuwe gezichtsmaskers. In deze maskers zijn 100% vegetarische ingrediënten vermalen, geperst en gemengd tot deze sensationele, nieuwe gezichtsmaskers. Ze zijn gemaakt zonder de toevoeging van parabenen, paraffine, siliconen of minerale olie – alleen de fijnste recepten geïnspireerd door de natuur. In dit artikel laat ik je de 100% vegetarische gezichtsmaskers zien. Klinkt dit niet als muziek in jullie oren?

The Body Shop superfood masks zijn, zoals ik al even vertelde, uitgebracht in 5 varianten die allemaal natuurlijke en 100% vegetarische ingrediënten bevatten. Sterker nog: 3 van de 5 maskers zijn 100% veganistisch. In de maskers zijn superfoods toegevoegd waaronder steenkool en acai-bessen. Het allerleukste vind ik het multimasken dat The Body hop momenteel promoot. Niet iedere huidzone is gelijk en dus kan het prima dat je soms twee of zelfs drie masker met elkaar combineert om het ideale resultaat te behalen.

img_5958

Het Chinese Ginseng & Rice Mask werkt hydraterend en verhelderend. Dit masker blaast je huid nieuw leven in. Het 100% vegetarische masker met exfoliating scrubdeeltjes is geïnspireerd door Chinese tradities en gemaakt van ginsengextract, rijstextract en biologische Community Trade-sesamzaadolie om de huid helderder en egaler te maken. De biologische Community Trade-sesamzaadolie uit Nicaragua, rijk aan olie- en linolzuren zal de huid verzachten. De formule is wit, stevig en zorgt voor een zacht velletje.

img_5961

Ben je op zoek naar een verkwikkend gezichtsmasker? Kies dan voor het Amazonian Acai Mask met acai-bessen. Geef je huid een wake-up call met een masker dat is geïnspireerd door de rituelen van oude Amazone-stammen. Het extract van acai-bessen uit Brazilië zijn rijk aan antioxidanten en vitamine C en het extract van guaranazaad uit Brazilië is bekend vanwege de stimulerende eigenschappen. Tot slot zorgt de biologische Community Trade-babassu-olie uit Brazilië voor een verzachtend, gladmakend en revitaliserend effect op de huid.

img_5959

Wanneer je het Ethiopian Honey Mask ziet, zou je bijna een hapje nemen! Verwen en voed je huid met een masker geïnspireerd door Afrikaanse helende rituelen en gemaakt van Community Trade honing, marula en olijfoliën. De verfrissende voedingsstoffen zullen de vermoeide huid verzorgen en daarnaast de veerkracht van jouw huid herstellen en verbeteren. Biologische Community Trade-olijfolie uit Italië, rijk aan omega 9 zorgt ervoor dat de veerkracht van de huid verbetert en voorkomt uitdroging.

img_5960

Het British Rose Mask ruikt niet alleen heerlijk maar laat je huid stralen. Dit 100% veganistisch en verkoelende gelmasker is geïnspireerd door oude Europese badrituelen en gemaakt van echte rozenblaadjes en rozenbottelolie, De formule hersteld het vochtgehalte in de huid en zal de huid op den duur verstevigen. De biologische Community Trade-aloë vera uit Mexico staat bekend vanwege de milde, kalmerende en verzachtende effecten op de huid. Kortom: een heerlijk masker voor vrijwel iedereen.

img_5962

Voor een intense reiniging is het Himalayan Charcoal Mask ontwikkeld. Dit is een detoxend gezichtsmasker met houtskool. Het 100% veganistische kleimasker is geïnspireerd door oude Ayurvedische tradities en gemaakt van bamboehoutskool, groene theebladeren en biologische tea tree-olie. Bamboehoutskool uit het Himalayagebergte onttrekt onzuiverheden en groene theeblaadjes uit Japan, rijk aan antioxidanten en catechinen, verwijderen dode huidcellen op effectieve wijze. Alsof het niet beter kan zal de biologische Community Trade tea tree-olie uit Kenya zorgen voor een gezonder ogende huid.

img_5963

Ik vind de maskers en het zogenaamde multimasking een gat in de markt. Ik ben zelf erg gecharmeerd van het Ethiopian Honey Mask en het Amazonian Acai Mask en vind het erg leuk om ze samen te gebruiken. Mijn huid voelt na gebruik van de maskertjes lekker zacht en gevoed aan en kan er weer even tegenaan!

img_5965

The Body Shop superfood masks zijn voor €20,- per stuk verkrijgbaar bij de winkels van the Body Shop maar je kunt ze ook online bestellen. Hebben jullie al een favoriet?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.