30

okt

img_5910b
In Beauty \ Haar

Passiescore:

Nieuw: Murray’s Edgewax

Door Wendy Versteeg

Het origineel van Murray’s, te weten Murray’s Original Hair Dressing Pomade in de bekende oranje veprakking, bestaat al sinds 1925 en is één van ’s werelds meest toonaangevende haarpomades. Murray’s wordt over de hele wereld door bekende haarstylisten geprezen om de veelzijdigheid en de mogelijkheid om eenvoudig iedere gewenste haarstijl te creëren. Er is een nieuw product toegevoegd aan het assortiment en daar had zoonlief wel oren… ehm.. haren naar!

Nieuw bij Etos is de Murray’s Edgewax. Waar de traditionele Murray’s Original Hair Dressing Pomade door de toegevoegde vaseline en minerale oliën regelmatig de opmerking kreeg dat deze weliswaar uitmuntend werkt, maar relatief vettig is en daardoor vrij lastig uitwasbaar, is dit met de nieuwe Murray’s Edgewax super eenvoudig. Je spoelt deze nieuwe haarwax heel eenvoudig weer uit het haar, omdat de samenstelling op basis van o.a. Australische bijenwas is ontwikkeld op waterbasis in plaats van vaseline! De sterke houdbaarheid is echter net zo goed én krachtig als de Murray’s Original Hair Dressing Pomade!

img_5910

Dit klinkt mij als muziek in de oren want ik vind het niet alleen vervelend wanneer een product moeilijk uitwasbaar is maar ik merkte ook dat als zoonlief even door zijn haren wreef je ook een soort van plakkerige restantjes zag ontstaan.

Zorg ervoor dat je voordat je de formule gaat gebruiken als het haar goed schoon is. Wrijf vervolgens een beetje van de Murray’s Edgewax in de handpalmen, totdat het zacht wordt en verdeel dit vervolgens goed door het haar. Breng het haar vervolgens eenvoudig in iedere gewenste stijl. De was is erg zuinig in gebruik en heeft een fijne en toegankelijke geur. De haren van mijn knappe zoon zitten goed en ik stoor mij niet meer aan ‘flakes’ in zijn blonde haren.

img_5911

De nieuwe Murray’s Edgewax is verkrijgbaar voor (€ 6,99 – 120 ml) maar je kunt natuurlijk ook blijven kiezen voor de Murray’s Original Hair Dressing Pomade (€ 4,99 – 85g). De producten zijn verkrijgbaa bij de filialen van Etos, maar ook via diverse kapperszaken/barber shops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.