18

dec

img_7155
In Beauty \ Cosmetica

Passiescore:

Kerst make-up van Miss Sporty

Door Wendy Versteeg

Are you ready to sparkle? Heb je de ultieme kerstoutfit gescoord, je haar perfect gestyled en is het enige wat jou nog tegenhoudt om te stralen de geschikte kerst make-up? No worries! Miss Sporty geeft je alle tools om jouw feestlook compleet te maken. Passievrouwen ontving een gedeelte van de collectie en laat de mooie producten graag aan jullie zien.

vday-3-miniTIjdens de feestdagen willen we maar 1 ding en dat is stralen. Toch is dat af en toe best wel lastig want we hebben het allemaal enorm druk en daarom wordt onze huid vaak minder egaal. Met de Instaglow Foundation (€4,99) kun je in een handomdraai oneffenheden wegwerken. De foundation is verkrijgbaar in de kleuren 001 Ivory, 002 Light, 003 Medium en 004 Dark. Op deze manier is er voor iedereen een kleur verkrijgbaar. De structuur is prettig om aan te brengen met een brush maar ook als je jouw foundation liever met je vingers aanbrengt is dat makkelijk te doen.

Nog even een kleine tip: passen de kleuren niet bij jouw huid? Koop dan twee kleuren en meng deze met elkaar. Ik doe dit heel erg vaak omdat mijn huidskleur gedurende het jaar continue veranderd. Op de afbeelding draag ik de foundation in Ivory met een druppeltje Dark.

img_7153

Om je gezicht nog wat meer kleur en glow te geven, gebruik je de Instaglow blusher (€4,39). De blush breng je gemakkelijk aan op de appeltjes van je wangen. Ik heb van mezelf behoorlijke hamsterwangetjes maar als je dat niet hebt lach dan even naar jezelf in de spiegel en hopsa: daar heb je jouw appelwangetjes in beeld! Op de afbeelding zien jullie de 001 Luminious Beige variant  maar er zijn nog vijf kleuren verkrijgbaar: 002 Radiant Mocha, 003 Flushed Pink, 004 Glowing Mauve, 005 Beaming Peach en 006 Shiny Coral.

img_7151

Om wat extra glamour aan je ooglook toe te voegen neem je de Pump Up Kohl Kajal eyeliner (€3,49). Met het altijd scherpe puntje creëer je eenvoudig een flawless wing. Naast 001 Darkness (zie afbeelding) kun je ook kiezen voor de kleur 003 luminous beige. Ik draag de zwarte variant (Darkness) en zoals jullie zien kun je het potlood ook redelijk subtiel gebruiken, je kunt er alle kanten mee op.

img_7154

Ga voor kissable lips met de Miss Sporty BFF lipstick (€2,99). De kleur blijft lang zitten, waardoor je er op ieder moment van de dag kissable uitziet. Bovendien is het makkelijk deze lipstick op te doen, want al met één laagje krijgen je lippen een mooie kleur. Met de tien trendy kleuren (100 My Tender Pink, 101 My Adorable Nude, 200 My Favorite Pink, 201 My Amazing Fuchsia, 202 My Pretty Rose, 300 My Lovely Red, 301 My Cheeky Cherry, 400 My Nice Plum, 500 My Sweet Mocha en 600 My Cure Coral kies je gemakkelijk de perfecte kleur voor jouw kerstoutfit. Op de afbeelding hierboven zien jullie boven 202 My Pretty Rose en onder 300 My Lovely Red.

img_7155

Je vindt deze en natuurlijk alle andere Miss Sporty producten in de schappen van alle Miss Sporty verkooppunten bij jou in de buurt. Neem ook eens een kijkje op de Facebook pagina van Miss Sporty: www.facebook.nl/MissSportyNederland  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.