17

dec

remington
In Beauty \ Haar

Passiescore:

DECEMBER TIP: Remington Straight Brush

Door Wendy Versteeg

Als drukke, ambitieuze vrouw heb je maar net genoeg aan 24 uur in een etmaal. Nog voor je werk start je de dag met een sportlesje waarna je met een koffie to-go direct door rent naar kantoor. Door alle meetings vliegen de uren voorbij en is het tijd voor een borrel in de stad met vrienden. Slecht leven? Nee hoor.. integendeel maar gemak dient de mens en daar heeft Remington nu nog meer oplossingen voor gevonden.

Natuurlijk wil je dat je haar de hele dag door perfect verzorgd en gestyled blijft. En door al het rennen-vliegen-racen kan dat soms nog best een uitdaging zijn. Maar… dankzij de nieuwe PROluxe collectie van Remington, blijft je haar perfect gestyled: de hele dag, avond en nacht. Tussen de bedrijven door je haar stylen behoort dus nu definitief tot het verleden.

img_6940

Hierboven zien jullie de nieuwe Remington Straight Brush CB7400. Hiermee kun jij jouw haar borstelen en tegelijkertijd stylen met een glad, glanzend en natuurlijk resultaat. Kortom: een borstel en stijltang in één! De Straight Brush heeft drie temperatuurstanden en is daarom geschikt voor ieder haartype. Dankzij het vlakke ontwerp bereik je gemakkelijker de haaraanzet. De keramische borstelharen zijn koel aan de uiteinden, waardoor je geen risico loopt om je hoofdhuid te verbranden tijdens het stylen. Alsof et niet beter kan is de stylingtool binnen 30 seconden opgewarmd!

img_6941

De drie temperatuurinstellingen zijn Laag (150 °C.), Medium (190 °C.) en Hoog (230 °C.). Ik gebruik zelf de medium stand. Dat is absoluut warm genoeg om mijn haar goed stijl en toch fluffy te krijgen. Overigens zorgt de borstel ook voor een mooie glans. De tool is erg prettig in gebruik en dat komt ook wel een beetje door het draaibare snoer. Overigens vind je in de doos ook een handig opbergtasje.

remington-groot Niet vergeten: Gebruik de borstel alleen op droog haar.

– Borstel altijd eerst even de (eventuele) klitten uit je haar.
– Stel de gewenste temperatuur in (150 °C/ 190 °C/ 130 °C.).
– Zet de borstel onder je haarpluk en laat de Straight Brush langzaam door je lokken naar beneden glijden.
– Zorg ervoor dat je haarplukken diep tussen de borstelharen door glijden.
– Herhaal de stappen voor heel je haar totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt.

De Remington Straight Brush is verkrijgbaar voor €49,99. Op dit product ontvang je 3+1 Jaar garantie. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe tool. Je kunt hem erg goed gebruiken als ‘tussendoortje’ maar je kunt ook helemaal los gaan en jouw haren smooth en silky kammen voor een avondje uit.

Meer informatie over de PROluxe collectie of de Straight Brush vind je op: www.Remington.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.