5

feb

IMG_0859ddd
In Beauty \ Bad en douche

Passiescore:

All I want for Valentine’s day is Jo Malone London

Door Wendy Versteeg

Jo Malone London is een enorm leuk merk dat de Britse stijl combineert met verrassende geuren en de  elegante kunst van gift giving. Je kunt de producten in 32 landen wereldwijd kopen en gelukkig is ons koude kikkerlandje daar een van. Stiekem zijn alle producten van dit mooie merk zijn prachtige cadeautjes. Gelukkig staat Valentijnsdag al om de hoek te gluren dus ik vind dat we massaal JoMalone London gifts moeten inslaan!

Op de afbeeldingen in dit artikel zien jullie de Lime Basil & Mandarin Body & Hand Wash. Stel jezelf een mooie Italiaanse zomer voor waar een heerlijke citrusgeur je tegemoet waait. Deze geur combineer je met een vleugje basilicum en je hebt een bijzondere, prettige, warme en unieke geur die een mens gelukkig maakt. Kijk trouwens eerst even naar de mooie verpakking. Om verliefd op te worden!

IMG_0858

Ik gebruik mijn exemplaar als handzeep. Als ik heel eerlijk ben, dan wil ik zo lang mogelijk genieten van de geur en tja, handen zijn nu eenmaal een stukje kleiner in vergelijking tot een heel lichaam. Toch moet ik af en toe even opletten want ook mijn kinderen zijn dol op de geur en dus vinden ze het wel ‘prettig’ om  hun handen twee keer te wassen. Yeah, right!

IMG_0859
Enfin, de Body & Hand Wash is niet alleen verkrijgbaar in deze geurvariant maar ook in combinaties als Wood Sage & Sea Salt, Nectarine Blossom & Honey en Pomegranate Noir. Natuurlijk vind je in het brede assortiment niet alleen een Body & Hand Wash maar enorm veel fijne producten zoals prachtige geurkaarsen, badolie en Eau de Colognes.

IMG_0861
Ben jij voor jezelf of de liefde van je leven nog op zoek naar een Valentijnsdag cadeautje waar je echt blij van kunt worden? Neem snel eens een kijkje bij een van de Jo Malone London verkooppunten en laat je adviseren. Voor de Body & Hand Wash betaal je € 30,- en geloof mij… alleen van de verpakking word je al gelukkig!

De producten zijn verkrijgbaar bij de online winkel van Douglas maar ook bij een aantal counters:

De Bijenkorf
Dam 1
1012 JS Amsterdam

De Bijenkorf
Wagenstraat 32
2512 AX Den Haag

Douglas Store
Grote Straat 26
6211 CW Maastricht

 

– advertentie –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.