25

jun

Twice as nice 1
In Beauty \ beautyspecial

Passiescore:

Ontdek welke kleur sieraden perfect bij jou passen

Door Redactie

Sieraden zijn de perfecte finishing touch voor elke outfit. Maar hoe weet je nu welke kleur sieraad het beste bij jou past? Het maakt niet uit of je een fan bent van subtiele kettingen of opvallende oorbellen, de kleur van je sieraden kan een wereld van verschil maken.

1. Begin met je huidskleur

De basis voor het kiezen van de juiste kleur sieraden is je huidskleur. Er zijn grofweg twee categorieën: warme en koele ondertonen. Om erachter te komen welke ondertoon jij hebt, kun je kijken naar de kleur van je aderen. Zijn ze blauw of paars? Dan heb je waarschijnlijk een koele ondertoon. Zijn ze groen? Dan heb je een warme ondertoon. Een simpele manier om dit te testen is door een zilveren en een gouden sieraad tegen je huid te houden. Past het zilver beter bij je huid? Dan zijn koele tinten waarschijnlijk jouw ding. Voelt goud als een match? Dan heb je een warme toon!
Twice as nice 2 2. Laat je ogen spreken

Naast je huidskleur, spelen je ogen ook een belangrijke rol. De kleur van je ogen kan je helpen bij het kiezen van de perfecte sieraadkleur. Blauwe, groene of grijze ogen staan vaak mooi met zilveren sieraden, terwijl bruine, hazel- of amberkleurige ogen prachtig uitkomen bij goud. Probeer eens verschillende kleuren en merk welke tint je ogen het beste laten stralen. Draag je liever kettingen? Kies dan voor een tint die je ogen accentueert en ze laat schitteren.

3. Denk aan je haarkleur

Je haarkleur kan ook een bepalende factor zijn bij het kiezen van de juiste sieraden. Donker haar met warme ondertonen gaat vaak goed samen met gouden kettingen en oorbellen. Lichter haar, vooral blond of grijs, staat mooi bij zilveren sieraden.

Twice as nice 3

4. Probeer het uit!

Een van de leukste manieren om te ontdekken welke kleur sieraden bij je past, is door simpelweg te experimenteren. Ga voor een mix van kettingen en oorbellen in verschillende kleuren en stijlen. Kijk welke combinatie jou het meeste zelfvertrouwen geeft. Misschien blijkt een kleur die je nooit had overwogen juist jouw nieuwe favoriet te zijn!

5. Overweeg de gelegenheid

Bij het kiezen van sieraden is de gelegenheid ook belangrijk. Voor een formele gebeurtenis kun je beter kiezen voor klassieke kleuren zoals goud en zilver, die tijdloos zijn. Voor een casual dagje uit kun je wat meer spelen met kleuren en materialen. Denk aan edelstenen die een leuke twist geven aan je look. Dit maakt je outfit niet alleen compleet, maar zorgt er ook voor dat je er altijd stralend uitziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.