6

jan

luna
In Beauty \ beautytools

Passiescore:

Douglas pareltje: LUNA™ mini

Door Wendy Versteeg

Het reinigen van jouw gezicht is een van de belangrijkste punten om een jonge, vitale en mooie huid te behouden. Toch vernemen wij op de redactie nog steeds dat er vrouwen zijn die hun gezicht niet twee keer per dag schoonmaken. Daar moet echt verandering in komen dames. Douglas introduceerde onlangs de LUNA mini van FOREO! Dit is een handig en klein apparaatje dat het reinigen van jouw gezicht nog makkelijker maakt.

FOREO’S LUNA™ mini is een gezichtsverzorging apparaat dat de beauty wereld heeft doen opschudden. Deze innovatieve beauty oplossing laat mensen anders denken en voelen over hun dagelijkse gezichtsverzorging routines. Transformeer de look en feel van je huid in slechts 3 dagen. De LUNA™ mini reinigt diep, maar toch zachtjes door poriën van onzuiverheden te ontdoen en daardoor de oorzaken van puistjes uit te schakelen. Het resultaat is een zichtbaar stralender, schonere en gezondere huid.

cleanser 3

FOREO adviseert om iedere ochtend en avond 1 minuut met LUNA™ mini’s 3-zone borstel te reinigen. Maar geen zorgen als onze routine niet in jouw dagelijkse reinigingsritueel past – doe vooral wat goed voelt. Verwijder voor gebruik alle make-up, bevochtig je gezicht en breng je gezichtsreinigingsproduct aan. Maak het oppervlak van LUNA™ mini’s borstel nat. Zet je LUNA™ mini aan door eenmaal op de middelste knop te drukken. Op deze manier wordt de hoge intensiteit van de Reiniging Modus geactiveerd. Probeer vervolgens elke zone van het gezicht ongeveer 15 seconden te reinigen.

luna

De reinigingsintensiteit van de LUNA™  mini is naar wens en comfort in te stellen. Indien geactiveerd zal de hoge intensiteit van de Reiniging Modus aanstaan en door een tweede keer op de middelste knop te drukken zal de lage intensiteit worden geactiveerd. T-Sonic™ pulsaties verwijderen dode huidcellen en helpen de poriën te ontdoen van vuil, olie en make-up resten. Dit resulteert in een zachte reiniging die veel dieper gaat dan wassen met de hand, en het verbetert bovendien de absorptie van jouw favoriete huidverzorgingsproducten.

Door de gesealde oplaadpoort is de LUNA™ mini 100% waterproof tot een diepte van 1 meter, wat regelmatig gebruik in bad of onder de douche mogelijk maakt. Het apparaat is tot 300 keer te gebruiken per oplaadbeurt met een handige USB-kabel, heeft een compact design passend in de handpalm en daardoor de perfecte reisgenoot.

cleanser
De zachte, afgeronde siliconen borstels bieden een zachtere, niet schurend alternatief voor de nylon borstels van de standaard sonische reinigingsapparaten. Omdat siliconen niet-poreus materiaal is, zal het geen vuil of bacteriën absorberen, dit maakt de LUNA™ mini zeer hygiënisch. Daarnaast hoeven de borstels van de LUNA™ mini nooit worden vervangen. Ik vind het een enorm prettige tool! Het formaat is ideaal te noemen. Ik gebruik m’n LUNA nu om de dag en mijn huid is schoon, zacht en de doorbloeding lijkt meer gestimuleerd, super! De LUNA mini is te koop bij Douglas en kost €119,-.

1 Reactie

Lydie

8 januari 2015 om 00:05

O deze is echt geweldig ik zou m graag willen proberen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.