2

mei

Jil Sander Pop Sun
In Beauty \ Geuren

Passiescore:

Mijn favoriete zomergeur van dit moment: Jil Sander Pop Sun

Door Tamara Schellekens

Het is bijna zomer! In de zomer vind ik het altijd leuk om een frisse geur te dragen. Een aantal weken geleden kreeg ik dan ook de Jil Sander Pop Sun in een super mooie roze verpakking. Wat een knaller! Deze kleur is echt mijn lievelingskleur, dus had bij voorbaat al een streepje voor. Vandaag laat ik jullie de nieuwe Jil Sander Pop Sun zien. Voor de zomer van 2017 komt het huis van Jil Sander uit met drie nieuwe zomeredities van de originele hitgeur Sun (1998), geplaatst in een collectie die Sun Pop als naam kreeg. De Jil Sander Sun Pop lijn bevat de geuren Arty Pink, Coral Pop en Green Fusion, alle drie een uitnodiging om je zonnebril op te zetten en de zomer te verwelkomen.  

Jil Sander Pop Sun 2

De flacon is strak, stoer en mooi vormgegeven, maar de kleur springt er meteen uit. De Jil Sander Pop Sun wordt beschreven als een weelderige oosterse bloemengeur die begint met sappige noten van citroen en rode bessen. Het hart van het parfum bevat bloemen van tiare en wulpse jasmijn, geplaatst op een basis van vanille. Aangezien ik de geur van citroen, rode bessen en vanille in food altijd al lekker vind, verbaast het mij dan ook niet dat dit deze zomer een van mijn favorieten gaat worden.

Jil Sander Pop Sun

Daarnaast heb je ook nog een meer felle koraal rode flacon: de Sun Pop Coral Pop. De geur heeft een bloemige, vrouwelijke geur, brengt pittige mandarijn en fresia in de top van de compositie, waarna een hart van osmanthus en heliotroop volgt. De basis eindigt met een delicaat vleugje musk en amber.

Ook de mint groene versie heeft een eigentijds karakter. Sun Pop Green Fusion ziet er ijskoud uit als een ijslolly, wordt beschreven als een houtachtige bloemengeur. Knisperende noten van vijgenblad en groene sinaasappel in de top leiden tot het hart van jasmijn en zout water, eindigend in een dry down van muskus en “moderne” houtaroma’s.

Jil Sander Pop Sun 3

Sun Pop Coral Pop van Jil Sander is een bloemige geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. Topnoten zijn Mandarijn en Fresia; hartnoten zijn Schijnhulst (Osmanthus) en Heliotroop (Vanillebloem); Basisnoten zijn Amber en Muskus. De collectie heeft de nieuwe kleurblokken overgenomen en de legandarische Jil Sander Sun flacon heeft een schitterende nieuwe look gekregen in fluorescerend roze, koraalrood en mint groen. De matglazen afwerking van de fles contrasteert met de hoogglanzende dop en het helderwitte logo. Ik vind dit erg mooi. En het oog in mijn badkamer wil ook wat! Alle drie zijn verkrijgbaar in 100 ml Eau de Toilette.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.