13

dec

fullsizerender
In Beauty \ Geen categorie

Passiescore:

Mijn favoriete geur voor kerst: Black Orchid van Tom Ford

Door Tamara Schellekens

Het is bijna kerst en dan kan ik uren door de Bijenkorf wandelen, struinen en kijken naar de mooiste cadeautjes, feestkleding en natuurlijk cosmetica en make-up. De laatste maanden heb ik Tom Ford Black Orchid als mijn absolute favoriet!

De geurnoot is een combinatie van Oriëntaals, een beetje houtachtig oriëntaals en het is een hele frisse intense geur. Het zit in een luxe flacon en kan zowel worden gebruikt voor de zwoele avonden als ook gewoon overdag. Ik draag hem graag als ik naar een feestje ga of een leuk avondje uit in een goed restaurant. Black Orchid is een luxueuze en sensuele geur die met zijn rijke en donkere akkoorden en aantrekkelijke melange van zwarte orchideeën en specerijen zowel eigentijds als tijdloos kan worden genoemd. De zwartglazen flacon straalt iconische stijl en wereldse glamour uit. Ik houd in de winter ook van zwarte, stijlvolle kleding dus deze flacon past ook uitstekend bij mijn garderobe en in mijn tas.

Mode-ontwerper Tom Ford ontwierp in 2007 deze unieke, luxueuze vrouwengeur, dus helemaal nieuw is deze parfum niet. Maar bepaalde parfums blijven altijd goed, Het parfum bevat onder andere bergamot, sandelhout, vanille, patchouli, citrus, mandarijn, ylang ylang en natuurlijk zwarte orchidee. Wat is jouw favoriete parfum van dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.