7

mei

IMG_4460 (1)
In Beauty \ Geen categorie

Passiescore:

Moederdagtips!

Door Redactie

Het is zondag Moederdag. Tijd om nog een aantal leuke last minute tips met jullie te delen voor deze bijzondere dag. Weet jij al wat jij gaat geven aan je moeder? Ben je zo’n type die al maanden vantevoren bezig is met de voorbereiding of kom je er deze week achter dat het zondag al moederdag is omdat je toevallig druk bent op je werk of met de andere hobbies? We zetten nog een aantal leuke tips voor jullie op een rijtje!

Favoriete parfum 

Een parfum is altijd leuk om te geven. Wat dacht je van deze frisse, bloemige en fruitige geur van Mexx. Met de topnoten van mandarijn, “groene blad” noten, peer, hartnoten bestaande uit mirabel, rabarber, jasmijn en viooltjes en basisnoten van muskusnoten, cederhout en vanille. Een Eau de Toilette van 15 ml is € 17,49 (adviesprijs) e de verkoopprijs voor 30 ml is € 25,-. Ik heb hem zelf al mogen ontvangen om te testen en ik weet zeker dat dit echt een parfum is die bij mijn moeder past.

IMG_4454

Lekker lunchen of high tea

Het is altijd leuk om een dagje of nachtje weg te gaan met je moeder. Kies een leuke stad uit, zoek een nieuwe en gezellige lunchlocatie, boek eventueel nog een leuke stadswandeling, boottochtje of bezoek samen een museum. Een dagje quality time zorgt ervoor dat je samen weer herinneringen maakt en ook weer lekker bij kunt kletsen. Wat is jouw favoriete stad? Leuke steden, waar ik aan denk zijn, Breda, Deventer, Delft, Gouda of een andere leuke stad dichtbij het strand.  Of  verwen je moeder met een rondvaart die geheel in het teken staat van lekker brunchen en varen. Tijdens zo’n rondvaart kunnen jullie ook lekker genieten van het uitzicht. Er worden op verschillende plaatsen in Nederland tochten georganiseerd. Neem een kijkje op internet om erachter te komen welke het meest in de buurt is. Of heb samen met jouw moeder een moeder-dochter moment tijdens een heerlijk verzorgde High Tea. Reserveer bij een leuk theehuisje een High Tea voor twee, of maak thuis lekkere hapjes en haal verschillende soorten thee in huis.

Bos bloemen

Een mooie bos bloemen kun je ook aan je moeder geven. Zo’n mooie bos bloemen met verschillende lentekleuren is helemaal in. Mijn moeder zorgt altijd wel voor dat haar huis mooi is versierd met planten en bloemen.

Drankdozijn 2

Tijdschriftabonnement

Is jouw moeder gek op een bepaald tijdschrift, maar heeft ze er nog geen abonnement op? Geef haar dan een abonnement op haar favoriete blad cadeau! Mocht je dit wat te duur vinden, kun je natuurlijk ook verschillende tijdschriften geven die je dan leuk inpakt met bijvoorbeeld doorzichtig folie en lint.

Leuke workshop

Ben jij samen met jouw moeder een echte chocoladefreak? Dan is een chocolade workshop natuurlijk super leuk om te gaan doen samen! Verschillende chocolatiers verzorgen speciale workshops die geheel in het teken staan van Moederdag.

Wat ga jij aan je moeder geven?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.